Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért híztam öt nap alatt két...

Miért híztam öt nap alatt két kg-t?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy "megjött", de a derekam térfogata is nőtt 1 cm-t. És tudom, sokunknak felmegy olyankor, de magától nem is megy le. Tennem kell érte.Mással is így van? Mi lesz velem ha nem figyelek? 10 nap alatt feljön 4 kg utána 6 és hízok a végtelenségig?

Esetleg azon kívül, hogy többször keveset eszek, valamilyen étrend kiegészítőt, amitől gyorsabb az anyagcsere tudtok javasolni? Teát vagy vitamint vagy turmixot? Mondjuk minden reggel járok nagy WC-re de aggódom a súlygyarapodásom miatt. Nem csak esztétikailag, egészségtelen is. Most még vékony vagyok, de mi lesz velem így? És tényleg egészségesen étkezem most már nagyon berágtam.

2010. máj. 22. 06:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyél fele annyit mint eddig és meglátod megáll a hízás sőt egy hét után már fogyni is fogsz.
2010. máj. 22. 06:50
 2/13 anonim ***** válasza:
elég lenne csak ha hetente mérnéd magad, nem hiszem, hogy feleannyit kéne enned.
2010. máj. 22. 07:22
 3/13 anonim ***** válasza:
18%

Ez aranyos rész: "Esetleg azon kívül, hogy többször keveset eszek"

Nem b+. Kevesebbszer kevesebbet. Ennyi.

2010. máj. 22. 07:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Én az írásod alapján azt vettem észre, hogy kb. 13-14 éves lehetsz. Tehát először jött meg=kezdel nővé válni és teljesen normális, ha ilyenkor "feljön" pár kg! :)

Kezd nőni a cicid, a csípőd kikerekedik, nő az izomtömeged, nincs ezzel semmi baj! :)

Nővé érsz! :D

2010. máj. 22. 07:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Bocs, nem írtam. 32 éves leszek. Itthon vagyok egy éves kisfiammal, keveset mozgok, nyugodtabb életem van, lehet ez is az oka. De tényleg nem eszek sokat.
2010. máj. 22. 07:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Ettől még nem kell megijedni. lehet folyadékbevitel után mérted magad. A centiméterek meg lehet azért nőtt meg mert a gyomrod tágult ki picit.(pl bekajáltál illetve a szokásosnál többet ettél)ha nem veszel magadon észre zsírpárnákat akkor nincs gond. Ha meg azvar a hasad felülésekkel megerősítheted a hasfaslad és akkor nem türemkedik ki.:)
2010. máj. 22. 08:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Reggel volt WC után. (általában az emberek akkor szoktak méredzkedni. Esetleg milyen szerkezetet javasoltok, ami a tested zsír %, arányát méri? Mert így tudnám, ha gyarapodtam, akkor valóban híztam vagy csak folyadék.
2010. máj. 22. 10:16
 8/13 anonim ***** válasza:
mérd majd meg magad mensi után pár nappal. ha akkor is többet mutat akkor kicsit fogd vissza magad a kajálásban illetve mozogj többet. reggelire egyél lenmagos zabkorpát, az biztosan mégjobban segíti az anygcserédet. illetve a zöldtea is jó.
2010. máj. 22. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is nehezebb vagyok mikor meg van, a folyadéktól. A mellem is nehezebb meg kicsit nagyobb, mint amúgy- bár amúgy is nagy. Na meg az étvágyam is nagyobb.
2010. máj. 22. 13:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, h. nekem biztos h. nem folyadék, hanem 2 kg zsír.:-(
2010. máj. 23. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!