Igaz, hogy "megjött", de a derekam térfogata is nőtt 1 cm-t. És tudom, sokunknak felmegy olyankor, de magától nem is megy le. Tennem kell érte.Mással is így van? Mi lesz velem ha nem figyelek? 10 nap alatt feljön 4 kg utána 6 és hízok a végtelenségig?
Esetleg azon kívül, hogy többször keveset eszek, valamilyen étrend kiegészítőt, amitől gyorsabb az anyagcsere tudtok javasolni? Teát vagy vitamint vagy turmixot? Mondjuk minden reggel járok nagy WC-re de aggódom a súlygyarapodásom miatt. Nem csak esztétikailag, egészségtelen is. Most még vékony vagyok, de mi lesz velem így? És tényleg egészségesen étkezem most már nagyon berágtam.
Egyél fele annyit mint eddig és meglátod megáll a hízás sőt egy hét után már fogyni is fogsz.
2010. máj. 22. 06:50
2/13 anonim válasza:
elég lenne csak ha hetente mérnéd magad, nem hiszem, hogy feleannyit kéne enned.
2010. máj. 22. 07:22
3/13 anonim válasza:
Ez aranyos rész: "Esetleg azon kívül, hogy többször keveset eszek"
Nem b+. Kevesebbszer kevesebbet. Ennyi.
2010. máj. 22. 07:37
4/13 anonim válasza:
Én az írásod alapján azt vettem észre, hogy kb. 13-14 éves lehetsz. Tehát először jött meg=kezdel nővé válni és teljesen normális, ha ilyenkor "feljön" pár kg! :)
Kezd nőni a cicid, a csípőd kikerekedik, nő az izomtömeged, nincs ezzel semmi baj! :)
Nővé érsz! :D
2010. máj. 22. 07:47
5/13 A kérdező kommentje:
Bocs, nem írtam. 32 éves leszek. Itthon vagyok egy éves kisfiammal, keveset mozgok, nyugodtabb életem van, lehet ez is az oka. De tényleg nem eszek sokat.
2010. máj. 22. 07:49
6/13 anonim válasza:
Ettől még nem kell megijedni. lehet folyadékbevitel után mérted magad. A centiméterek meg lehet azért nőtt meg mert a gyomrod tágult ki picit.(pl bekajáltál illetve a szokásosnál többet ettél)ha nem veszel magadon észre zsírpárnákat akkor nincs gond. Ha meg azvar a hasad felülésekkel megerősítheted a hasfaslad és akkor nem türemkedik ki.:)
2010. máj. 22. 08:49
7/13 A kérdező kommentje:
Reggel volt WC után. (általában az emberek akkor szoktak méredzkedni. Esetleg milyen szerkezetet javasoltok, ami a tested zsír %, arányát méri? Mert így tudnám, ha gyarapodtam, akkor valóban híztam vagy csak folyadék.
2010. máj. 22. 10:16
8/13 anonim válasza:
mérd majd meg magad mensi után pár nappal. ha akkor is többet mutat akkor kicsit fogd vissza magad a kajálásban illetve mozogj többet. reggelire egyél lenmagos zabkorpát, az biztosan mégjobban segíti az anygcserédet. illetve a zöldtea is jó.
2010. máj. 22. 13:20
9/13 anonim válasza:
Én is nehezebb vagyok mikor meg van, a folyadéktól. A mellem is nehezebb meg kicsit nagyobb, mint amúgy- bár amúgy is nagy. Na meg az étvágyam is nagyobb.
2010. máj. 22. 13:35
10/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, h. nekem biztos h. nem folyadék, hanem 2 kg zsír.:-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!