Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 nap alatt hiztam. Lehetseges...

2 nap alatt hiztam. Lehetseges ez vagy csak viz?

Figyelt kérdés

Az utobbi 2 napban buli volt a kolegakkal es hat sok pizza meg sor meg miegymas (rovidek) lecsusztak, korlatlan mennyisegben. Nagyon sok kaloria volt minden. A kerekamra es a combomra feljott 1 cm plusz. Tudom, hogy nem a vilag vege, de lehetseges ez? Hamar le tudom adni? Mar tok orultem, hogy 1 cm-el kevesebb vagyok, de most meg meg is vagyok puffadva ez mellett.

Tudom, hogy hulye kerdes, de azert ez erdekelne.

2011. aug. 6. 10:55
 1/10 A kérdező kommentje:
* e
2011. aug. 6. 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy valamennyi feljött, de szerintem csak a puffadás miatt van.
2011. aug. 6. 11:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mert tok rossz erzes.

Nagyon hamar tud valtozni a testem. Gyorsan tudok hizni es gyorsan tudok fogyni. S remelem, hogy lemegy ez a puffadas is, mert most hulyen erzem magam emiatt. Termeszetesen normalisan mozgok es taplalkozok. Hetkoznap nem eszek SEMMI cukrot, csokit, liszteset. Nassolni es csipegetni nem szoktam. Csokit meg az ilyesmiket egyaltalan nem kivanom.

De ez az este...fuuu. Lement 1 kg keksz kb...sok pia, mindenfele keverve...pizza meg minden ami lim-lom sz...r es mereg. Fuj. Mostanaban nem lesz tobb ilyen. Maximum a legkozelebbi buli 1 honap mulva...

2011. aug. 6. 11:07
 4/10 A kérdező kommentje:

El akarom erni a 59-60 as derekat, de ez mar tok nehez. Most 64-en vagyok kb. Mindig az utolso centikkel szenved meg az ember. A combrol meg nem is beszelek inkabb...fuu.

Jo lenne ha 47-50-es lenne es nem 55.

2011. aug. 6. 11:09
 5/10 lovelyne ***** válasza:
Holnapra eltűnik ha ma nem eszel semmit, vagy csak nagyon keveset és ezt folytatod másnap is biztos ami biztos. fehérjét egyél joghurt esetleg egy két almát.Én mindig ezt csinálom ha rengeteget zabáltam előző nap!:)
2011. aug. 6. 11:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Jaja az lesz. Ma csak salata es ebedre hus, hogy feherje is legyen. Este meg aerob edzes.
2011. aug. 6. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne! Ne koplalj! Sokkal többet árthatsz magadnak! Folyasd a rendes diétádat, ugyan úgy mintha nem is történt volna semmi.
2011. aug. 6. 11:15
 8/10 A kérdező kommentje:

Csak tudod, iszonyat szopas ez az 1cm. Ezt most leadni olyan nekem, mint masnak leadni 40 kg-ot.

pffff szivas...

2011. aug. 6. 11:15
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem koplalok. Amugy tok durva, hogy nem is erzem most hogy ehes lennek...pont emiatt.

Normalisan fogok enni igen, de tenyleg egy picit talan kevesebbet, de csak ma hogy rendbejojjek.

2011. aug. 6. 11:16
 10/10 bix ***** válasza:

"Holnapra eltűnik ha ma nem eszel semmit, vagy csak nagyon keveset és ezt folytatod másnap is biztos ami biztos."

de te értelmileg sérült vagy, ez lehet az oka valószínűleg hogy ilyen leleményes dolgokat tudsz megtenni. gratulálok

2011. aug. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!