Lehetséges, hogy 1 hét alatt 3 kilót híztam?
Figyelt kérdés
4 hónap alatt leadtam 10 kilót, most súlyt tartok. Ezen a héten megmértem magam, és 3 kilóval több voltam, mint hét elején. :O Pedig nem ettem semmi túlságosan hízlalót. Ez lehetséges? Vagy csak rosszkor mértem?2011. ápr. 22. 15:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem rosszkor mérted.Attól is függ,hogy hol tartasz a menstruációs ciklusodban.Bár 3 kiló elég durván hangzik,ettől függetlenül lehetséges.
2/4 anonim válasza:
A testsúlyt nem árt mindig kb. azonos napszakban, időben mérni. Más a súlyod reggel mint este.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy meg fog jönni a havid.
Rám ilyenkor +6 (!!) kg jön. Annyira vizes vagyok, hogy az ujjaimat behajlítani nem tudom...
4/4 anonim válasza:
1 hét alatt lehet 3 kilót hízni.
bár nem tudom nálad ez hogy volt..
lehet a több szénhidrát bevitel, vagy szimplán annyi,
hogy nem dolgoztad le azt amit megettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!