Milyen az alakom, milyen irányban alakitsak rajta? (Kép)
15 kilót fogytam,de utána tömegeltem ,így 5 vissza van :) 167cm,súlyra mennyit tippeltek?
Tömegeltél? Mit? :D
Rettenetesen vékonynak tűnsz, a felkarodon is látszik valóban, de a lábadon is. Hacsak nincs 43-44-es lábad, és az téveszt meg.
A testtömeged valószínűleg egészséges határok között van, de szerintem nem vagy 60 kiló...
Milyen az alakod? Konkrétan semmilyen. Vékony, de nem sovány. Nekem nem tetszik, én a formásabb lányokat kedvelem, akár izomból építik fel magukra a pluszt, akár csak simán teltebbek.
Milyen irányban alakíts? Hát ezt egyedül neked kell tudnod. Ne idegen emberek mondják meg neked, hogy hogyan nézz ki. Ha akarsz, koplalhatsz 40 kilóig, ha akarsz, hízhatsz 100-ig, ha akarsz, lehetsz fitnesz modell vagy kőkemény testépítő. Neked kell tudnod, hogy hogy akarsz kinézni és hogy tetszel magadnak, nem nekünk.
Én 167 cm /58 kilósan jóval teltebbnek tűntem.
54Kg
A súlyról fogalmam sincs, de nem is fontos.
Aranyos, de folytasd a tömegelést, rád fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!