20 éves,165 cm,90 kilós srác vagyok és nem tudok lefogyni akármit próbálok! Mi lehet az oka?
Mi az hogy akármit?
Próbáltad már a leghatásosabb, és észerű módszert?
Ha te nem akarsz vele bajlódni, egy dietetikus,2 ezer forintért kiszámolja neked mit és hogyan egyél és mennyit mozogj ahhoz, hogy fogyjál.
Persze ha nincs egyéb oka a túlsúlynak( emésztési,pajzsmirigy, hormonális) csak az egészségtelen életmód
szió. mielott kiprobalnal barmi csodafogyokurat, es balul sulne el, es tovabb rombolnád az onbecsulesed, kérlek, menj el egy endokrinologus szakemberrel (ő foglalkozik a hormonokkal), és ha már a kórházba mész, látogass el egy diatetikushoz is, és ne kérj tole semmit, csak beszelgess el vele.
én vilag eletemben duci voltam, amellett, hogy aktivan sportoltam, egeszsegesen etkeztem, stb. 25 eves koromra "untam meg", és kb az osszes korhazat vegigjartam, mert már az elsonel kiderult, hogy hormonzavarom van, csak az a doki nem tudta kezelni, igy kerestem masikat.
szóval teljesen megértelek, es szerintem ha hormonok vannak a dologban, akkor egyszeru eletmodvaltas és gyogykezelés tokeletesen rendbehoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!