Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek nem veszi el a kedvetek...

Nektek nem veszi el a kedveteket a fogyókúrától az, hogy egy nap alatt nem láttok váltotást? Tisztában vagyok vele, hogy egy nap alatt nem lehet megváltani a világot, sőt talán még egy hónap alatt se, de ez akkor is nagyon el tudja venni a kedvem.

Figyelt kérdés

2017. júl. 15. 14:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Erről Bódó Imi (testépítő) szavai jutottak eszembe, el is mentettem magamnak, mert annyira igaz :D

"A diéta első 10 napja a legsz*rabb! Amikor hiányoznak az ízek, kicsit frusztrál a lemondás, a kötöttségek, de legalább még az eredmény sem látszik, és ugyanolyan sz*rul nézel ki, mint mikor elkezdted, de legalább jól voltál lakva! :) :) :)"

Ez ilyen, tul kell élni, aztán már könnyebb lesz.

Egyébként majd ha már megszoktad a mozgást, és képes vagy intenzív edzéseket lenyomni, megengedhetsz magadnak egy-két csalónapot néha. Én szoktam 2 hetente egyszer ilyet tartani, de ilyenkor intenzívebben is edzek, hogy ledolgozzam a felesleget :)

Kitartás, menni fog!

24/L

2017. júl. 15. 23:52
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

#21: Látszik, még nem kellett fogynod, de a közel 30 és a 10 az hidd el nem kis differencia. Még 1x mondom a 25 se sok! Az első 10-15 kg nem nagyon látszódik az illetőn, de a 25 igenis hogy látszódik nem is kicsit.(tudom úgy írok, mintha annyira ki lennék nyúlva a fogyásommal, nem csak azt akarom bebizonyítani, hogy 10kg semmi) Egyébként megnézem meddig tartaná az illető ezt a 10kg ot, mert ennek a duplája fog visszamenni az emberünkre, mivel a "fogyókúra" semmit nem ér(okát tudod miért, nem írok regényt erről).

#nemtudomhanyadik, kérdező válasza: Nem fogok lemenni bunkóba, eddig sem tettem(nem úgy, mint te).

Jól látod, kedves... Ja várj, te is név nélkül írsz, bocsi.(amúgy valaki magyarázza már el mi ez már, hogy egy rohadt gyk-n mi az, hogy nem vállalom fel a nevem, ugyanez fb-n csak profilképpel, mi ez?!)

Nem fűzök többet a kommentedhez, mert siralmas, és mint írtam, nem megyek le bunkóba(személyeskedés inkább).

Annyi még, hogy 10kg fogyással ekkora szád legyen, szerintem durva picit.

Amit tanácsolhatok, életmód váltás!!

(amúgy annyira izgalomba jöttem, nagyon szerettem volna csúnyát is mondani rád, de nem fogok)

2017. júl. 16. 01:02
 23/30 anonim válasza:
100%
A válaszíró 34%-ban hasznos válaszokat ad
2017. júl. 16. 12:19
 24/30 anonim válasza:
88%

U.i:az 59 se sok,de a 34???

Ismerős?😁

2017. júl. 16. 12:20
 25/30 anonim ***** válasza:
16%
Na, például. A 34 siralmas, de az 59 se sok. Jól látod. Ha százalékokat nézel, nem az igazságtartalmát annak, amit írtam nem lehetsz valami okos gyerek. Lehet lepontozni, de be kell vallani, hogy ebbe a topicba, aki igazán megmondja, nem nyalja a másik valagát az "rossz", és le lesz pontozva. Lehet itt nyalizni a másiknak, de attól még egy bálna marad az illető.
2017. júl. 16. 13:27
 26/30 anonim ***** válasza:
11%
Ott az igazság 25ös. Mert ilyen idióták az emberek.
2017. júl. 16. 14:26
 27/30 anonim ***** válasza:
64%
Kommenteljetek nyugodtan idióták :'D Abból a 34%ból hamar 0% lesz.:)) Nem tudom feltűnt-e, hogy a kérdező, és mellette sok más ember minden válaszodat lepontozza.
2017. júl. 16. 20:24
 28/30 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt nem hogy te, de még egyetlen embernél sem látni a változást... Ez a kérdés értelmetlen. Nem vagy elég kitartó, tudhatnád, hogy a cél eléréséhez legtöbbször hónapok, sőt évek is kelleni fognak, attól függően hogy mennyire szigorú a diétád, mennyire tartod be, milyen a tested most, mennyire vagy KITARTÓ!!!! Csak rajtad múlik minden, hogy feladod ez miatt, csak mert nem látod a változást vagy pedig ösztönzöd magad és azt mondod igen is megcsinálod. Meglátod, ahogy múlnak a napok, hetek, hónapok és látod az eredményeit már a sok erőfeszítésnek, csak mégjobban meghozza a kedved és tovább csinálod!! Legalábbis szerintem. Ha ilyen hozzállásod van, akkor nem is fog sikerülni.
2017. júl. 17. 14:01
 29/30 anonim ***** válasza:

MIVAN?!?!?!?

10 kilótól megszabadulni nagyon jó teljesítmény, ha pl 65ről 55re lefogy az ember a 160 centis magasságához. Az hogy te 100 kiló voltál és 90 kilóval nem voltál szép azért van mert egy elhízott disznó vagy és ezért azt hiszed mindenkinek le kéne adnia minimum 40 kilót... én 66 voltam amikor életmódot valtottam és 58 kiló lettem. Ez szép. Ha 40 kilót adtam volna le mint amennyi szted a teljesítmény akkor már nem élnék...

2017. szept. 18. 13:49
 30/30 anonim ***** válasza:
Na hogy állsz a fogyással? :D
2017. szept. 27. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!