Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek nem veszi el a kedvetek...

Nektek nem veszi el a kedveteket a fogyókúrától az, hogy egy nap alatt nem láttok váltotást? Tisztában vagyok vele, hogy egy nap alatt nem lehet megváltani a világot, sőt talán még egy hónap alatt se, de ez akkor is nagyon el tudja venni a kedvem.

Figyelt kérdés

2017. júl. 15. 14:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
4%
Ja, és 4 esnél a pont.
2017. júl. 15. 16:51
 12/30 A kérdező kommentje:
Adj le te 10 kilót, aztán gyere vissza, köszi heló. ;)
2017. júl. 15. 16:58
 13/30 anonim ***** válasza:
40%

Örülök hogy legalabb valaki megertette a mondanivalojat annak amit írtam. Lehet picit erős volt, de ez van. A 10kilós fogyásodra meg hiaba vagy olyan buszke, ezt mar rengeteg ember elmondhatja magarol, nem egy nagy teljesítmeny.

A 10es válaszoloval ertek teljesen egyet. Az igen. Az hozzáállás. Ő már elért valamit...ő lát. De ezt te, kedves kerdezo soha nem fogod megérteni.

2017. júl. 15. 18:06
 14/30 anonim ***** válasza:
24%
Én 25-öt fogytam kicsi szívem :) (ez se sok, de a 10 az lókuki.)
2017. júl. 15. 19:45
 15/30 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként, kérdező. Sok válaszadóhoz hasonlóan én is életmódváltással fogytam tartósan, szóval ha tanácsolhatok(unk) valamit, akkor inkább életmódváltással fogyj, mint fogyókúrával. De, te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz. De ha tényleg ilyen akaratgyenge vagy, akkor van egy rossz hírem..
2017. júl. 15. 20:02
 16/30 A kérdező kommentje:
Névtelenül bármit ugathatsz, hogy te leadtál 25 kilót közbe drágám fogadni mernék, hogy épp a kanapén döglesz 2 zacskó chipsel. ;)
2017. júl. 15. 20:54
 17/30 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kérdező! Szánalmasak a sértő megjegyzéseid. Igazán felfoghatnád, hogy te ugyanúgy név nélkül "ugatsz" mint itt mindenki.

Siralmas szóhasználatod meg elég sokat elárul rólad.

2017. júl. 15. 21:01
 18/30 anonim ***** válasza:
50%
Kedves Kérdező! Én megértem, amit írsz. Igen, pl. engem is zavarni szokott, hogy nincs azonnali eredmény. Szerintem a többi embert, akik ide irkálnak, azért nem zavarja, mert ők semmiben sem sikeresek és megszokták, hogy soha nincs eredménye semminek, bármit is csinálnak. De aki kicsit becsvágyó, az megszokta, hogy hamar jönnek a jó eredmények. De hát a fogyókúra sajnos nem ilyen. Egyébként azokat sem értem, akik itt vergődnek, hogy 10 kg fogyás kevés. De ha egyszer nem hízott fel akkora disznó méretűre, mint ti, akkor eleve nem fogyhat ki tudja, mennyit. Ha csak 15 kiló feleslege van mondjuk, akkor miből fogyjon le 25 kilót?
2017. júl. 15. 21:46
 19/30 A kérdező kommentje:
#19 Le is írtad, amit én akartam. :))
2017. júl. 15. 21:48
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, ami itt van. Én ugyan tizenvalahány kilót fogytam, de az sokkal, sokkal, SOKKAL könnyebb volt, mint stagnálni évek óta. A következő 2 kilóra igenis büszke leszek, bár ezt senkinek sem fogom mondani, én dolgom és nem érdekel, ki mit gondol róla.

Milyen butaság már, hogy 20 kilót fogyni valami, tizet semmi? Van, akinek könnyű fogyni, van, akinek nehéz s az sem mindegy, hogy a végeredmény mennyire szálkás test...

S ahogy már írták, ugye, aki nem hízik fel, annak esélye sincs nagy fogyásra. És, attól ő kevesebb? Inkább jó, hogy nem várta meg a hatalmas felesleget.

A becsvágy még nem jelenti azt, hogy az ember elvesztené a realitásérzékét... Ha fogyni akarok, nem várok gyors eredményt, ha gyúrok, akkor pedig pláne nem, mert tudom, hogy ez biztos csalódást okoz.

2017. júl. 15. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!