Nektek nem veszi el a kedveteket a fogyókúrától az, hogy egy nap alatt nem láttok váltotást? Tisztában vagyok vele, hogy egy nap alatt nem lehet megváltani a világot, sőt talán még egy hónap alatt se, de ez akkor is nagyon el tudja venni a kedvem.
Örülök hogy legalabb valaki megertette a mondanivalojat annak amit írtam. Lehet picit erős volt, de ez van. A 10kilós fogyásodra meg hiaba vagy olyan buszke, ezt mar rengeteg ember elmondhatja magarol, nem egy nagy teljesítmeny.
A 10es válaszoloval ertek teljesen egyet. Az igen. Az hozzáállás. Ő már elért valamit...ő lát. De ezt te, kedves kerdezo soha nem fogod megérteni.
Kedves kérdező! Szánalmasak a sértő megjegyzéseid. Igazán felfoghatnád, hogy te ugyanúgy név nélkül "ugatsz" mint itt mindenki.
Siralmas szóhasználatod meg elég sokat elárul rólad.
Én sem értem, ami itt van. Én ugyan tizenvalahány kilót fogytam, de az sokkal, sokkal, SOKKAL könnyebb volt, mint stagnálni évek óta. A következő 2 kilóra igenis büszke leszek, bár ezt senkinek sem fogom mondani, én dolgom és nem érdekel, ki mit gondol róla.
Milyen butaság már, hogy 20 kilót fogyni valami, tizet semmi? Van, akinek könnyű fogyni, van, akinek nehéz s az sem mindegy, hogy a végeredmény mennyire szálkás test...
S ahogy már írták, ugye, aki nem hízik fel, annak esélye sincs nagy fogyásra. És, attól ő kevesebb? Inkább jó, hogy nem várta meg a hatalmas felesleget.
A becsvágy még nem jelenti azt, hogy az ember elvesztené a realitásérzékét... Ha fogyni akarok, nem várok gyors eredményt, ha gyúrok, akkor pedig pláne nem, mert tudom, hogy ez biztos csalódást okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!