A kávét én 2 cukorral iszom, napi 2x-3x. Barna cukrot vettem most, mert hallottam, az jobb. Abból viszont kell 4-5 kocka is a kávéba, mert nem olyna édes. Ez így megengedett? Jobban járok vele, mint a fehérrel?
2010. máj. 21. 11:09
1/5 anonim válasza:
A barna cukor a színét a melasztól kapja. Teába valóban jobb, mert más íze van, hogy kevésbé hizlalna, az butaság. Cukor ez is, mint a másik. Ha alakot akarsz, akkor hagyd el a teából a cukrot, és használj édesgyökeret. Az máshogy édesít, de különleges ízt ad.
2010. máj. 21. 11:14
2/5 anonim válasza:
Mi a franc az, h alaktartáshoz nem ihatsz meg a kávédba egy cukrot, hát ekkora baromságot ne mondjatok már én is fogyóztam, de a kávémba mindig volt cukor és érdekes még is lefogytam komolyan mondom ti kész fakírok vagytok, h semmibe még egy kis cukor se! Azért sajnálom azokat az embereket, akik ennyire nem tudják élvezni az életet, h a napi kis kanál cukortól máris 100 kilót híznak gondolják ők és ezért már nem is tesznek bele!
2010. máj. 21. 20:43
3/5 anonim válasza:
Utolsó!
Én meg akkor foglak sajnálni, ha a szar finomított cukor majd az összes kalciumot kivonja a csontjaidból.
Nem a cukor hízlal, rendben....csak inzulin-rezisztanciát okoz, amitől egyre több inzulint termel a hasnyálmirigy, ami egy ördögi kőr, és mivel az inzulin a zsírraktározásért (is) felelős hormon, ezért rohadtul el fogsz hízni.
Nem a cukortól, bármitől !!!!
A fogaidtól is elbúcsúzhatsz és a csontritkulás gondolatával is kezdhetsz barátkozni.
Ez mind nem is érdekelne, de legalább ne reklámozd itt a tudatlanságodat másoknak.
2010. máj. 22. 01:19
4/5 anonim válasza:
01:19-es nem nagyon érdekelsz tudod én is csak ennyi cukrot engedek meg magamnak, de nem hinném, h egy kis kanáltól máris 100 kilót hízok + megnyugtatlak a cukrommal is minden rendben van! Régebben több cukros dolgot ettem és akkor is csak 2 kiló fölösleg volt rajtam én itt csak azt akartam mondani, h egy pici cukortól még nem fog 100 kilót hízni! Tudod egész életemben nem fogok fakírként viselkedni, h nem eszek meg semmit se, mert minden olyan K*RVA egészségtelen egyszer élsz és szerintem abba néha belefér, h bűnözöl el se hiszem, h emiatt magyarázkodok valakinek!
2010. máj. 22. 04:50
5/5 anonim válasza:
Én például cukor nélkül iszom a teát, a kávét meg feketén, minden nélkül. Én akkor most fakír vagyok? Nem ízlik cukorral.
De ha valaki fogyózni akar, akkor szomjoltásra inkább vizet vagy natúr teát igyon, mint valami cukrozott dolgot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!