Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A barna cukor megengedett?

A barna cukor megengedett?

Figyelt kérdés

Nem fogyózom, csak alakot tartok!!

A kávét én 2 cukorral iszom, napi 2x-3x. Barna cukrot vettem most, mert hallottam, az jobb. Abból viszont kell 4-5 kocka is a kávéba, mert nem olyna édes. Ez így megengedett? Jobban járok vele, mint a fehérrel?

2010. máj. 21. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A barna cukor a színét a melasztól kapja. Teába valóban jobb, mert más íze van, hogy kevésbé hizlalna, az butaság. Cukor ez is, mint a másik. Ha alakot akarsz, akkor hagyd el a teából a cukrot, és használj édesgyökeret. Az máshogy édesít, de különleges ízt ad.
2010. máj. 21. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a franc az, h alaktartáshoz nem ihatsz meg a kávédba egy cukrot, hát ekkora baromságot ne mondjatok már én is fogyóztam, de a kávémba mindig volt cukor és érdekes még is lefogytam komolyan mondom ti kész fakírok vagytok, h semmibe még egy kis cukor se! Azért sajnálom azokat az embereket, akik ennyire nem tudják élvezni az életet, h a napi kis kanál cukortól máris 100 kilót híznak gondolják ők és ezért már nem is tesznek bele!
2010. máj. 21. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó!

Én meg akkor foglak sajnálni, ha a szar finomított cukor majd az összes kalciumot kivonja a csontjaidból.

Nem a cukor hízlal, rendben....csak inzulin-rezisztanciát okoz, amitől egyre több inzulint termel a hasnyálmirigy, ami egy ördögi kőr, és mivel az inzulin a zsírraktározásért (is) felelős hormon, ezért rohadtul el fogsz hízni.

Nem a cukortól, bármitől !!!!

A fogaidtól is elbúcsúzhatsz és a csontritkulás gondolatával is kezdhetsz barátkozni.

Ez mind nem is érdekelne, de legalább ne reklámozd itt a tudatlanságodat másoknak.

2010. máj. 22. 01:19
 4/5 anonim ***** válasza:
01:19-es nem nagyon érdekelsz tudod én is csak ennyi cukrot engedek meg magamnak, de nem hinném, h egy kis kanáltól máris 100 kilót hízok + megnyugtatlak a cukrommal is minden rendben van! Régebben több cukros dolgot ettem és akkor is csak 2 kiló fölösleg volt rajtam én itt csak azt akartam mondani, h egy pici cukortól még nem fog 100 kilót hízni! Tudod egész életemben nem fogok fakírként viselkedni, h nem eszek meg semmit se, mert minden olyan K*RVA egészségtelen egyszer élsz és szerintem abba néha belefér, h bűnözöl el se hiszem, h emiatt magyarázkodok valakinek!
2010. máj. 22. 04:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Én például cukor nélkül iszom a teát, a kávét meg feketén, minden nélkül. Én akkor most fakír vagyok? Nem ízlik cukorral.

De ha valaki fogyózni akar, akkor szomjoltásra inkább vizet vagy natúr teát igyon, mint valami cukrozott dolgot.

2010. máj. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!