Hogyan tudnék így lefogyni?
Tűzz ki valami reális célt, 15-20 kiló az fél év alatt is gyors. Szeptemberig pedig kb. 6 heted van. Ez úgy az első 5-7 kiló stabil leadására alkalmas.
Ha megvan a reális cél, akkor mozgással, ésszerű étrenddel neki lehet állni. Sok fehérje (hal, csirke, túró, tojás), sok zöldség, lassan felszívódó szénhidrátok, mindez olíva vagy egyéb értékes olajjal készítve.
Én sokmindent kipróbáltam,de tartósan csak életmódváltással tudtam lefogyni.Először hülyeségnek hittem,de tényleg bevált.:)
Kedves #2-es na te csak ne akarjál megmondani semmit,ami hülyeség.Eleve a súlyod olyan kevés,hogy 20kg még simán elférne rajtad..Meg amit leírtál jo nagy hülyeség,lehet neked sikerült így,de ne oszd már az észt ha baromira nem vagy tisztában az egészséges fogyással.Majd megnézheted magad 3-4év múlva vagy majd ha gyereket szeretnél.Na te sem fogsz sokáig élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!