Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék így lefogyni?

Hogyan tudnék így lefogyni?

Figyelt kérdés
Tinédzser vagyok. Szeptemberre leszeretnék adni 15-20 kilót (85-90 körül vagyok). De sajnos nincs senki aki támogatna ebben. Szüleim nem tudnak segíteni, mivel így is rengetegszer elő fordul az, hogy hónap végén kölcsön kell kérniük. Ezért rengeteg zsíros és szénhidrát dús ételt fogyasztunk. A torna és a futás számomra hasztalannak minősült, de azért még kipróbálom azt, amit eddig még nem tettem. Nem tudnátok írni nekem valami olyan módszert, ami lehetőleg nem kerül (sok) pénzbe? Egész napos étrend zöldségből és gyümölcsből, ezek általában vannak itthon. Valami számotokra bevált tornagyakorlatok, bármi ami eszetekbe jut és bevált. Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. júl. 10. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
A zöldség-gyümölcs szinte csupa cukor, kell egy jó fehérjeforrás is. A sok szénhidrát ÉS zsír nem szerencsés, de az egyikből ehetsz sokat (sőt kell is, ha nem akarsz koplalni). Nem kell sok pénz egy fogyásra alkalmas étrendhez, főleg, hogy a kalóriamennyiséget csökkenteni kell, hacsak nem kezdesz el rengeteget mozogni... A fehérje mindenképpen kell, az a drágább, szénhidrát és zsír elég olcsón van, most szezonban olcsó zöldség is van bőven.
2017. júl. 10. 18:35
 2/4 Kreg24 válasza:
7%
Én 13 éves vagyok 168 cm és 38 kiló. Na elmondom , hogyan is kell lefogyni: Reggelit nem eszel, ebédre féltányér kaja, vacsira max egy kis nasi. Ami szerintem nagyon hatásos az a futás (mondjuk én nem futok alapból ilyen a testalkatom). Ja és ne legyenek a kaják nagyon zsírósak.
2017. júl. 10. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Tűzz ki valami reális célt, 15-20 kiló az fél év alatt is gyors. Szeptemberig pedig kb. 6 heted van. Ez úgy az első 5-7 kiló stabil leadására alkalmas.

Ha megvan a reális cél, akkor mozgással, ésszerű étrenddel neki lehet állni. Sok fehérje (hal, csirke, túró, tojás), sok zöldség, lassan felszívódó szénhidrátok, mindez olíva vagy egyéb értékes olajjal készítve.

2017. júl. 10. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sokmindent kipróbáltam,de tartósan csak életmódváltással tudtam lefogyni.Először hülyeségnek hittem,de tényleg bevált.:)

Kedves #2-es na te csak ne akarjál megmondani semmit,ami hülyeség.Eleve a súlyod olyan kevés,hogy 20kg még simán elférne rajtad..Meg amit leírtál jo nagy hülyeség,lehet neked sikerült így,de ne oszd már az észt ha baromira nem vagy tisztában az egészséges fogyással.Majd megnézheted magad 3-4év múlva vagy majd ha gyereket szeretnél.Na te sem fogsz sokáig élni...

2017. júl. 11. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!