Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem hogy az egyik percben még azt mondják hogy miért eszek ennyit meg hogy fogjam vissza magam. Pedig tényleg reggel két darab tükör tojást eszek. Utána szinte egész nap semmit csak bekapok egy-két barackot. Tegnap történt hogy a kereszt apám jött és rögtön mondta hogy fogjam vissza az evést stb... Utána pedig a kereszt anyám jött aki azt mondta hogy majd hogy fognak utánam loholni a fiúk mert van mellem seggem és hogy szép is vagyok. Erre meg kérdeztem igy most gúnyból mondta mire mondta hogy nem. Tudni illik a keresztanyám mindig megmondja az igzat sőt tavaly nyáron ő szekált a legtöbbet a sulyommal. Az unoka nővérem is már nem egyszer mondta hogy cserélne velem alakot. Pedig olyan jó alakja van és mondtam neki hogy egy nap után sírva könyörögnéd vissza a tested. Erre csak megkerdezte hogy miért en meg inkább csak legyintettem. Az unokatesom is szinte mindig mondja hogy hova eszek annyit de tegnap meg ő szolt rá a keresztapámra hogy hova bánt már... Pedig tényleg reggel felkelek csinálok magamnak tojást majd szinte egész nap egy-két barackon élek. Hogyan tudnék lefogyni? Leginkább a hasamról és combomról?

2017. júl. 5. 12:41
 1/9 anonim válasza:
Mozogsz rendesen?
2017. júl. 5. 12:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat csak annyi hogy a házba segítek kitakarítani, elmegyek anyámmal boltba, a mamáékhoz (gyalog akik írtó messze laknak). Ezt így minden nap. De ha sportra érted akkor nem sportolok. Nem is lenne kivel mert a "legjobb barátaim" hirtelen szarnak a fejemre. De azt tervezem hogy a kutyámmal majd futok.
2017. júl. 5. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Az biztos,hogy valami nagyon nem stimmel a történetedben.
2017. júl. 5. 13:18
 4/9 A kérdező kommentje:
??
2017. júl. 5. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyit eszel, akkor nem kell fogynod, mert csontváz vagy...

Ne foglalkozz másokkal, mindig lesz, aki beszól, hacsak nem mozogsz nagyon jó, toleráns, nemmegmondó körökben... Ez nem fontos. Zavaró, de nincs mit tenni.

Egyél sokkal, sokkal, sokkal, sokkal többet, ha igaz, amit írsz. 5-6-szor ennyivel is fogynod kéne, kósza becslés alapján...

2017. júl. 5. 13:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csontváz 51 kiló vagyok és 150 centi
2017. júl. 5. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor egész egyszerűen nem igaz amit írsz.

2 tojás és 2 barack az élethez kevés és a halálhoz sok.

2017. júl. 5. 14:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor meg mit csináljak? Hogyha ez kevés akkor mit egyek hogy lefogyjak? Ezeket is csak ezért eszem hogy ne bízzak többet mert akkor meg minden egyes percben azt kéne hallgatnom hogy hova eszek annyit.
2017. júl. 5. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. 12 éves lehetsz,ne aggódj annyira a súlyod miatt mert rengeteget fogsz nőni a következő években. Egyél rendesen reggelit,ebédet vacsorát és ne egyél édességeket. Ha anyu főz sajtos tésztát azt is nyugodtan megeheted persze jobb alternatíva pl zöldség és sovány hús. A mozgásod is rendbe van ennyi idősen később úgyis mindenki elkezd valami sportot főleg ha már most érdekel a kinézeted. Bicajozz,ússz itt a nyár.Szerintem nem is kell mindenkinek edzőterembe járni meg futkosni ha nem szeret ami hozzád legközelebb áll azt csináld. A kutya sétáltatás is király meg a barátokkal sétálás akármi. Ha érzel ambíciót persze mehet keményebben is én ennyi idősen kezdtem el futni és örültem hogy elfutottam a buszmegállóig majd 20 perc pihenő után vissza a szomszéd csajjal együtt :))))Azóta megy egy óra futás hónapos kihagyások után is,bicajjal járok munkába pl. Ha mégse tetszene az alakod 1-2 év múlva se akkor ilyenkor még olvadnak a kilók egy minimális odafigyeléssel is nem kell nagyon parázni de mindenképp alakíts ki egy rendszert és mindent mértékkel fogyassz ne össze-vissza!
2017. júl. 5. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!