Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor fogok lefogyni?

Mikor fogok lefogyni?

Figyelt kérdés
Május végéig gyógyszert szedtem (Abilify), emiatt felszedtem kb. 15 kilót. Mondták,hogy fogyni fogok, de a gyógyszer abbahagyása óta 2 kiló is feljött még fogyás helyett. Pedig nem eszek sokat. Mikor várható a fogyás? Most 184 centi magas és 81 kiló vagyok. 16F

2017. jún. 23. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én nem várnék ölbe tett kézzel. Étrend- és életmódváltás nagyon jót tenne neked, főleg, ha ilyen gyógyszerre volt szükséged.
2017. jún. 23. 12:36
 2/12 A kérdező kommentje:
6 kilométereket szoktam futni, amúgy meg edzésre is járok, minden héten egy erőnléti edzés.
2017. jún. 23. 12:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Milyen az étrended? Ne csak ùgy saccolj, szàmolj rendesen a kalóriàt, fehèrjet, zsìrt, ch-t.
2017. jún. 23. 12:54
 4/12 anonim ***** válasza:

6 km futsz, sulyzos edzest csinalsz de fel ev alatt hiztal 17 kilot? aztamindenitnekije

valamit nagyon nem jol csinalsz. mit eszel, mit iszol?

2017. jún. 23. 12:59
 5/12 A kérdező kommentje:

"sulyzos edzest csinalsz"

Egy szóval se mondtam.

"fel ev alatt hiztal 17 kilot"

Ki mondta itt hogy fél év?

A gyógyszert egy évig szedtem, ezalatt jött fel ez a 15. Előtte sovány voltam, úgyhogy elég lenne kb 9-10 kilót leadnom szerintem. Az orvos azt mondta, hogy akkor is fogyni fogok, ha jóformán nem is mozgok, de nem értem, mert még mozgok is mellette, és így is híztam. Remélem, az orvosnak lesz igaza és tényleg fogyni fogok. Nem hinném, hogy most kövér lennék, de van mit leadni.

2017. jún. 23. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
kislany te azt varod hogy a mar beszedet, befejezett gyogyszer kura UTAN fogyni fogsz csak ugy magadtol????
2017. jún. 26. 10:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Mivel az orvos azt mondta, igen :)
2017. jún. 26. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
hogy UTANA fogysz??? :))) azt biztos nem, fizikai/biologiai keptelenseg. alatta igen, van sok gyogyszernek van hatasa az etvagyara vagy porgetik az anyagcseret.
2017. jún. 26. 11:29
 9/12 A kérdező kommentje:

Az orvos csak jobban tudja:D

Ez a gyógyszer fokozza az étvágyat és átmeneti súlygyarapodást (akár +10 kg) okoz. Nézz utána az interneten, mielőtt tudatlanul ideírkálod a hülyeségeket. Gondolom gyógyszerész vagy

2017. jún. 27. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:
ha etvagyat gerjeszt akkor fogynal mar?
2017. jún. 27. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!