Rettegek hogy nem fogok lefogyni!?
Figyelt kérdés
Elég sokat ettem az utóbbi évben (meg hát előtte is, szeretek enni) viszont utóbbi orvosi óta rájöttem hogy nagyon elszaladt velem a ló. Kb. két hete elkezdtem fogyózni és szerintem még túl keveset is eszek de tuti nem fogom abbahagyni mert általában amit elkezdek befejezem (meg amúgy is megszoktam) De mi van ha legközelebb ráállok a mérlegre és megint híztam? Nem merem megmérni magamat, betegesen rettegek attól hogy már megint híztam. Volt párszor hogy kiírtam hogy nagyon sokat ettem e és ráírták hogy ez koplalás, de nekem soknak tűnt. Igazából nem hiányzik a csoki, édesség, cukorkák, vagy péksütik, de mégis mi lesz ha így is hízok?? Mitől híznék? Félek :( És egyre kevesebbet eszek.2017. febr. 4. 07:46
1/5 anonim válasza:
Rettegjél nyugodtan. Két rettegés közt pedig jó nagyokat lakmározz, aztán írd ki ide, hogy mennyire fogsz az aznapi "bűnözéstől" elhízni. Aztán hangoztasd újra, hogy na de most már biztos lefogysz, mert három napja is már, hogy erősen koncentrálsz a célra. Ha ezektől nem lesz szuper alakod, akkor semmitől. Bárcsak látnád magadat kívülről.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem bűnöztem. Normálisakat ettem csak kérdeztem hogy sokat e. Két hete csinálom azóta mindig inkább mínuszban vagyok minthogy belakmározzak. Ha azt sem tudod miről van szó ne okoskodj és ne alázz le hogy én biztos mennyit zabálok.
2017. febr. 4. 08:03
3/5 A kérdező kommentje:
És azért sem kell lenézni mert nemrégiben kezdtem. Mindenkinek el kell kezdeni egyszer. De neked szerintem nem érdemes és nem is szükséges magyarázkodni.
2017. febr. 4. 08:05
4/5 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust! Abnormális, amit művelsz.
5/5 anonim válasza:
Ez lelki gond, nem hiszem, hogy itt van, aki tud kezdeni valamit vele. Irreálisan rettegsz és akár koplalsz, ez nagyon rossz. Testileg és lelkileg is ártasz magadnak.
Max. azt tanácsolhatom, hogy ha nem tudsz elfeledkezni róla, akkor olvass utána s jöjj rá, hogy ha viszonylag egészséges vagy, akkor teljességgel képtelenség, hogy kevés evés mellett hízz. De akár mozoghatsz is, ha félsz, csak ugye ne koplalj, edzés mellett nagyobb a kalóriaigényed s ha azt írogattuk itt, hogy koplalsz, akkor bizonyára így van, sokszor vannak itt kérdések szánalmas mennyiségekkel. Ha nem tudod helyesen megítélni, számolj makrókat, nem poén, de a rettegésnél és az éhezésnél jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!