Valaki segítene lefogyni?
Figyelt kérdés
5-10-15 kg-ról lenne szó (tükörnek kell mutatni, nem a mérlegnek). Nem szívesen sportolok, de a tőlem telhetőt megteszem (kondi lakhelyem és anyagi hiányosságaim nem jöhet szóba), csak az időm tudom rászánni. 100%-os tiszta érkezést egyenlőre nem tudom biztositani magamnak, de ott is minden tőlem telhetőt megteszek. Ha valakinek van tudása, kedve, türelme és ideje azzal szívesen átbeszélnék néhány dolgot ezzel kapcsolatban. Önállóan nem sokra jutottam a témában.2017. júl. 5. 15:07
2/2 anonim válasza:
Nekem nagyon jól bevált a kaloriabazis.hu ! A használata ingyenes, van mobilra is appjuk. Regisztrálj, utána pedig vezesd rendszeresen, hogy mit eszel (nagyon könnyű, szinte mindennek fent van a kalóriatartalma a rendszerben) és nagyon fontos, hogy sose lépd túl a napi keretedet!!Én 1000 kcal/nap limitet adtam meg magamnak (igaz, 1200-nál kevesebbet nem szoktak ajánlani de nekem ez vált be) amit öt hónapon át kitartóan betartottam és lement 10 kg. Az oldal kiszámolja neked azt is, hogy a beállított napi kereted mellett mikorra fogod elérni a cél súlyodat, ami nálam meglepően jól be is jött. Tényleg csak ajánlani tudom ezt a módszert, anno én is sok mindennel próbálkoztam de ez az, ami tényleg jól bevált. Az a jó még benne, hogy így tisztábban fogod látni, hogy valójában mennyit és milyen tápanyag arányú ételeket eszel egy nap és a rendszeres vezetés, naplózás motivációt ad arra, hogy tényleg betartsd a napi limitet. Olvasgasd el a honlapon a különféle leírásokat is, sokat lehet belőle tanulni, szakértők vezetik! Remélem tudtam segíteni és adsz neki egy esélyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!