Ez normális? Edzés
Sziasztok szerintetek normális hogy 3 hetet vagyok edzotaborba (meg leszek 3 hetet osszesen ennyi tabor van) es nem fogyok semmit? Napi 2,5 ora uszas es 1,15 futas (nek folyamatos amit futunk kb 55 p) es 52 kg vagyok? Ugy hogy reggelire egy joghurtot eszem tizorainak futas utan sragadinnyet ebedre meleg eltelt vacsira meg szendvicset husgolyot stb. Eded utan szoktam venni alatalaban egy fagyit es hetvegen sem eszek 4 jegkrembel tobbet (egesz hetvegen 4-et)
A szuleim se vekonyak apukam cukorbeteg es azert sportolok hogy ne legyek az
Bocsi hogy ilyen hosszu es hogy ekezet nelkul irok es hogy van szosmetles+ rossz a fogalmazas
12/l 52-53 kg
Lehet, hogy sokat eszel, lassú az anyagcseréd ésatöbbi. Vagy pont most több vizet tartasz vissza.
A leírtakból csak az derül ki, hogy kicsi a súlyod és sokat mozogsz, az nem, hogy ehhez nem eszel sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!