Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez normális fogyókúra alatt?

Ez normális fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
Egy ideig gyorsan fogytam, valószínűleg azért mert semmit nem ettem. Fel is tűnt hogy nem formásodom. Amikor elkezdtem diétázni, akkor pedig jöttek vissza a kilók, pedig csak csirkemellen éltem nagyjából. Utána újra kezdtem az egészet és volt hogy edzés után többet mutatott a mérleg pedig diétáztam is. És őszintén ennél a pontnál mindig megijedtem. Főleg most, hogy nem sok választ el az álomsúlytól, viszont azt csak heti minimum fél kilóval sikerülne telejesíteni. Most 1 hete csinálom intenzívebben, rákapcsoltam. Elszánt lettem, így szeretném tudni, hogy normális-e az, hogy előző héten 54 kg voltam, most pedig egészségesen mozgással és diétával 55? Sikerülhet-e így augusztus végére az 51-2kg?

2016. júl. 24. 18:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog, hogy csirkemellen híztál, kivéve, ha sok kilót ettél belőle naponta, de az elég egészségtelen s drága is.

A testsúly sokat ingadozik, egyik napról a másikra +2 kiló is teljesen normális tud lenni, bár azért ennek megvannak a feltételei.

2016. júl. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!