Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek? Több lent.

Szerintetek? Több lent.

Figyelt kérdés

Járok futni heti 4-5 alkalommal 40-60 percig. Egyrészt a fogyás lenne a célom. Na most azt olvastam hogy a gyorsfutástól inkább vastagodik míg a kocogástól vékonyodik a comb.

Én mindig kocogok sík terepen de most elterveztem hogy beiktatom a dombokat is. Ha sokat futok dombra akkor vastagodni fog a combom?? Mert én inkább vékonyítani szeretném 😕

Előre is köszönöm!

2017. júl. 9. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A futás szálkásító sport. Vékonyodni fog.
2017. júl. 9. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az izom a nagy erőkifejtéstől nő (sprintelés, guggolás, stb.), de ahhoz tömegnövelő étkezés is szükséges. Nyugodtan futhatsz hegyen-völgyön át, nem, vagy csak jelentéktelen mértékben fog nőni a combizmod, főleg, ha keveset eszel.
2017. júl. 9. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
A sprintelés izmosít inkább, igen, de ahogy írták, ahhoz máshogy kell enni, deficitben max. egy picit izmosodhat, ami nem gond. Pici plusz izom, csökkenő háj, ez is vékonyodás...
2017. júl. 9. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most megnyugodtam. Egyébként deficitben vagyok bőven.
2017. júl. 10. 09:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!