Jól ettem tegnap mégis zabálhatnékom van?
A magyarázat a jelenségre: nem ettél jól.
Mondjuk mennyiségeket nem írsz, így nehéz megmondani, de abból, hogy a fehérje szeletet "vétkezésnek" tekinted, szinte borítékolható, hogy alullőtted a kalória- és tápanyagmennyiséget.
Nekem is koplalósnak tűnik a tegnapi étkezésed, így mennyiségek nélkül is. Nem csoda, ha nem bírod.
Ha rendes kalóriamennyiséget eszel, akkor meglátod, hogy bírod-e a kevés szénhidrátot. Hirtelen váltásnál az emberek nem szokták jól bírni, nekem speciel pár évszénhidrátszegény étrend kellett ahhoz, hogy extrém szénhidrátszegény szinten ne legyek zombi 2 napon belül, de aki kevésbé hedonista és hirtelen vált, annak is kegyetlen tud lenni az első jópár hét.
NAGYON kevés szénhidrátot ehetsz. A ketogén diéta (amit a fentiek alapján valószínűleg csinálsz, ha véletlenül és rosszul is) remek, de kezdőnek érdemes utánanézni, hogyan is kell csinálni, hogy ne legyen rosszul, koplalni pedig annál is rossz ötlet, kevés szénhidrát mellett több zsírt kell enni, mert a túlzott fehérjebevitel sem jó, energia pedig kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!