Miért van az, hogy egész nap alig ettem 1200 kalóriát, mégis úgy érezm mintha egész nap zabáltam volna?
Figyelt kérdés
És olyan lelkiismeret furdalásom van már akkor is, ha pl egy sima főtt tojást megeszek.2017. máj. 19. 17:38
1/5 anonim válasza:
Nekem is sokszor van ez, de passzolom, hogy mitől lehet, bocsi :/
2/5 anonim válasza:
Valószínű össze van szűkűlve a gyomrod ezért érzed azt hogy sokat ettél
3/5 anonim válasza:
Van ilyen. Amikor először ettem egy alkalommal naponta, akkor még nekem is soknak tűnt 1200-1300 kcal a leglaktatóbb étrendemen... Pedig ennyi sosem volt nekem sok egy étkezésre, de akkor valamiért működött.
De van, amikor alig eszem egész nap, gyerekkoromban volt spontán böjtnapom is, masszívan jóllakott voltam evés nélkül egész nap. Az ember már csak ilyen, úgy látszik.
A lelkifurdalás beteges dolog normális evés miatt, ezen nem ártana változtatnod. Attól legyen lelkifurdalásod, ha éhezteted magad...
4/5 anonim válasza:
Mert a kevés táplálékbevíteltől összeszűkült a gyomrod így már egy tányér kajától tele vagy. Fordított esetben pl. ha pizzát ennél egy ültő helyedben akkor másnap meg egész nap éheznél. De függ attól is mit eszel, mit iszol, szedsz e mellé táplálékkiegészítőket. pl. Garcinia vagy kávékapszula stb.
5/5 anonim válasza:
Lesz ez meg mashogy is! Nekemis neha van igy,neha meg megbirnek enni 1000kcalt pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!