Ugyanannyit eszek mint azelőtt mégis egész nap korog a gyomrom. Miért?
Figyelt kérdés
Lassan negyedik hónapja diétázom, természetesen ésszel. Eddig teljesen jól ment, mindig jóllakott voltam de emellett fogytam, hisz egészséges kajákat ettem és mozogtam. Az elmúlt egy hétben semmit nem változtattam, mégis egész nap korog a gyomrom. Nem vicc, ebéd után 10 (!) perccel már korog, pedig tényleg rendesen eszek.
A kérdésem az lenne, hogy valaki tapasztalt már ilyet? Érdemes ezzel orvoshoz mennem vagy csak szimplán meghülyült a gyomrom?
2016. máj. 26. 19:13
1/1 anonim válasza:
Azt érdemes tudni hogy a korgás emésztést jelent , ezt tanítják az iskolában vagy felnőttként magától értetődik . Minél egészségesebb dolgokat rostot vizet fogyasztunk annál jobb . Az étvágy és az éhség külön történet , vágy folyamatos az éhség kimerüléskor jelentkezik . Az orvos persze tud biztosan valami vegyszert vagy tablettát ami elnyomja mert többségük ebből él .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!