Nagyon ritka a széklet/"nagywc"?
Nagyon ritkan van szekletem.
Mivel tudnek ezen valtoztatni?
Alltalaban heti 1x van szekletem nagyon maximum(ritkan) heti 2x.
Sok feherjet,zoldseget,rostot eszek a dietam miatt.
Van olyan modszer amitol legalabb heti 3x (de a legjobb napi 1 lenne) lenne szekletem?
Fokent olyan tippeket varok amik nem "hizlalnak".
Olyat is olvastam hogy "egyel meg egy uveg lekvart naponta" hat azert az elegge kaloriadus kiserletezgetes lenne.
Valakinek bevalt esetleg az ehgyomorra valo langyos viz fogyasztas?
Esetleg a zold tea?
15/L
Én is így vagyok.... Magamon azt vettem észre, hogy mennyiségre keveset eszek, az a baj: magyarul nincs elég kaja a gyomromban, ami "átalakuljon", hiába van meg a napi kalória.
Naponta egy kanál lenmagpehely nekem segíteni szokott.
a sportolás beindítja az anyagcserét, mozogj többet!!
nekem ami bevált, rögtön felkelés után megittam negyed órán belül több, mint fél liter vizet - ez nekem nagyon bevált!! s persze napközben továbbra sem felejtettem el inni a VIZET.
reggelire mindig zab, rozs, árpa vagy valamilyen kását eszem lekvárral - elvileg ez is segít az emésztésben. na meg persze az aszalt szilva.
alapjáraton mondjuk ha csak zöldséget, gyümölcsöt, olajos magvakat ennél, könnyebb lenne az emésztésed, lehet a gyomrod nehezen emészti meg az állati eredetű dolgokat, ez is lehet egy probléma, de ezt csak így zárójelben írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!