Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni ritka széklet...

Mit lehet tenni ritka széklet ellen?

Figyelt kérdés

A kislányom 7 hetes, anyatej+tápszer, 70-30%-ban, de azóta gondok vannak a kakival, mióta bejött a tápszer.Már cseréltünk is egyszer, úgy gondoltam azzal van a gond, de az új tápszerrel sem változott semmi.Csak kúppal megy, de azzal nagyon sok egyszerre.A kúp utáni napon kakil egyedül, utána megint nem, és ez így megy.Nem tudom

mennyit lehet kúpozni, illetve lázmérőzni?

Mivel lehet esetleg lazítani a székletet?A kamilla tea nem segített!Ez normális dolog?A tápszer sűríti be a székletét?

2010. máj. 11. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi nekünk mikor bejött a tápszer(4 hetesen) nem volt kaki csak 3 naponta. Hőmérőztem 3 naponta. Kúpot nem akartam használni, hogy ne szokjon hozzá. Majd rá 3 hétre magától kakilt de akkor is csak 3 naponta. 5 nap kaki nélkül elvileg még belefér. Orvos szerint. Nekünk 4 hónaposan rendeződött, mikor elkezdett gyümiket enni. Elkezdtük és rá 2 hétre már magától kakilt minden nap. Lehet, hogy nektek is csak akkor fog rendeződni. Én nem használtam semmilyen mesterséges anyagot, hogy kakiljon.
2010. máj. 11. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is 4 hósan rendeződtek a dolgok a gyümivel,kitartás!Esetleg megkérdezheted a gyerekorvosotokat,hogy nem ajánlana-e másik tápszert?Egy próbát megér.
2010. máj. 11. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

véleményem az, hogy kúpot egy hét után adjál csak ha nem nyűgös, nem fáj a pocija. az is normális ha csak hetente kakil, én fiamnál is így volt 5 hónapos koráig. több orvosnak mondtam, mindenki megnyugtatott, hogy ezzel nincs baj

nagy százalékban hasznosítja a tejcit.

ha fáj a poci, szenved akkor laevolac szirup kúrát ajánlom!

2010. máj. 11. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom segítek e, mert az én fiam csak anyatejes, de azért leírom nálunk, mi volt. Amíg el nem kezdtük a hozzátáplálást csak heti 1 kaki volt, de nem volt ritka hogy akár 10 nap is eltelt két kaki közt. A doki azt mondta, hogy jól hasznosítja az anyatejet, nincs itt semmi baj. Viszont nálunk a kaki állagával nem volt baj. Nem volt kemény a széklete.
2010. máj. 11. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!