Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nők, lányok zavarna, ha a...

Nők, lányok zavarna, ha a párotok diétázik?

Figyelt kérdés
Együttélés esetén zavarna ez titeket ? Mindent eszik, viszont du 2-10-ig. Pénteken általában semmit nem eszik, azt a mennyiséget a többi napra osztja. Izmosodni szeretne 183/65, biztos tartja ezt a diétát míg 75 kg lesz.

2017. jún. 29. 19:34
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

Nem zavarna,ha diétázna. De azért ésszel dobálja magára az izmokat. Nem kell úgy kinéznie mint Sylvester Stallonénak. :)

19/L

2017. jún. 30. 08:18
 22/25 anonim ***** válasza:
az megvan hogy dieta nem egyenlo a tomegelesel? dieatazol=fogysz. tomegelsz=hizol.
2017. jún. 30. 12:37
 23/25 anonim ***** válasza:

A diéta étrendet jelent, akkor is, ha a testépítők és a fogyózók általában szálkásításnál alkalmazzák.

Amúgy ha kezdő, picit izmosodhat deficitben is.

Stallone nem tudom, hogyan jön ide, 183/75-tel nem is lesz kifejezetten izmos a kérdező... 90-t is közelítheti szálkásan s akkor sem lesz brutál izmos, mert naturálban az nem megy. De attól még remekül lehet úgy kinézni.

2017. jún. 30. 16:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, SEMMIT nem tudunk a diétájáról, mindössze az időpontokat. Lehet egészen kiváló is. Szokatlanabb dolog a böjtnap, de ettől még lehet egészséges, remek, számára közel ideális ez. Túl szűk körben gondolkodtok, pedig sokféle viszonylag egészséges diéta létezik.
2017. jún. 30. 16:28
 25/25 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam kalkulátorral hány kcal kell hízáshoz annyi mozgással amit végzek (napi ~2400 lett). Kiszámoltam, hogy napi egy böttel ez mennyi (~2700 lett). A kalória 30%-a fehérje, 20%-a zsír, 50%-a szénhidrát. 3 vagy 4 részletben eszem ezt meg, az első 2 étkezésben van több szénhidrát az utolsó 1-2ben kevesebb. 2 hónap alatt jött +5 kiló most fogom emelni a kcalt 2-300-al, 5 kilónként fogom így lekövetni. A testzsírom 3 pontos mérés alapján 8% most is annyit mértem. Stalone soha nem voltam és nem is leszek (alapból a szám nem olyan) :D. 75 kilóig biztos, hogy így fogok enni utána esetleg vegyesbe szedek még fel 5 kilót, hogy egy kis zsír is jöjjön. Hetente ellenőrzöm magam, naplót vezetek. Ha valami nem stimmel azt észre fogom venni. Elsősorban a közös étkezések miatt érdekelt.
2017. jún. 30. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!