Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek, ha a párotok munka után fáradt és néha rajtatok csattan?
Az is segíthet, hogy adsz neki fél órát, míg átállhat tömeggyilkos üzemmódból a párod üzemmódba. Ha nem működik ez, természetesen ott a szakítás lehetősége.
30/f
persze mindenkinél a szakítás jön csak szóba..
ti sose oldjátok meg a gondjaitokat, mindig továbbálltok?
először azon kéne agyalni, miért fáradt mindig... akkor a melóval van vmi gond..
én tudom milyen ez mert én is voltam rossz passzban és bunkóztam a barátnőmmel akit egyébként szeretek. 5 perc után már mindig meg is bántam. egy hosszabb folyamat volt megtanulni, hogy a munkahelyet teljes mértékben lesz .rjam és csak az igazán fontos dolgok - barátnő, barátok, család, pihenés, szórakozás - érdekeljen
azóta a kollégákon töltöm ki a dühömet, meg a főnökeimmel babrálok ki, és így sokkal jobb :) elégedetten érek haza...
de a lényeg az h egy kapcsolat 2 emberről szól, le kell ülni beszélni, és kompromisszumokat kötni, egy kis morgás azért nem a világvége, de az is megoldás, h ha hazaér rögtön elküldöd futni vagy az edzőterembe, vagy zuhanyozni, és addig lecsillapszik. sok megoldás van csak gondolkodni kell néha..
24/F
Én voltam ilyen egy időben. Persze stresszes volt a munkám és utáltam is. Mi megbeszéltük, megkért rá, hogy erre figyeljek oda, mert neki nagyon rosszul esik.
Odafigyeltem.
Megoldódott.
Tegyetek így ti is, csak egy javaslat.
a pasikat hazatérésük után hagyni kell egy kicsit békében.
a vadászat után a férifak leültek, és csendben kipihenték a hajtás fáradalmait....
jótanács. amikor hazaér, akkor hagyd magára, hagyd, had járjon körbe, ücsörögjön, egyen a konyhába, üljön le a wc-re.
majd ha kipihente magát, és van kedve már kitárulkozni, akkor odamegy.
azért az ajtóban a puszidat kérd el, az maradjon meg mindig! :)
Csak rávilágítottam, hogy épp mit csinál. (Vagyis hogy fáradt, ingerült, és rossz emberen vezeti le.) Ő sem akar ilyen lenni, úgyhogy visszavett.
Nálunk ez a leül és lehiggad nem vált be. Hazajön, kibeszéljük, milyen volt a napja, panaszkodik, bosszankodik, én meghallgatom, együtt szídjuk a kolléga anyukáját. Öt perc alatt kimegy a fáradt gőz, és minden rendben.
Ha amúgy minden rendben, ne szakíts vele. Beszéljétek meg, hogy neked ez rosszul esik.
Én is ilyen voltam, és 1 veszekedés alkalmával a párom hozzám vágta, hogy rajta vezetem le és idegbeteg vagyok. Természetesen változtattam, azótaa mikor kilépek a munkahelyről, abban a pillanatban ott hagyom a feszkót.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!