Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kezelitek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek, ha a párotok munka után fáradt és néha rajtatok csattan?

Figyelt kérdés
Többször fordul elő, hogy kérdezek valamit, félreérti és már fel is húzza magát rajta, megsértődik, morog. Megértem, hogy fáradt, de rosszul esik. Egyszer-kétszer még jó, de többször volt már.
2017. jún. 13. 21:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
nem lenne sokáig ilyen párom, aki nem tudja ezt kezelni.
2017. jún. 13. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
A parod egy vadparaszt, teged tekint a boxzsakjanak, te meg elturod. Volt nekem is ilyen szarzsakom, hamar kirugtam a francba, ordibaljon a fonokevel vagy azzal, akivel baja van, ne rajtam vezesse le a feszultseget.
2017. jún. 13. 21:58
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Hát ne rajtad csattanjon! Vezesse le másképp. Ne engedd.Volt ilyen pasim, de elküldtem melegebb éghajlatra. Nem tűröm a morgást.
2017. jún. 13. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az is segíthet, hogy adsz neki fél órát, míg átállhat tömeggyilkos üzemmódból a párod üzemmódba. Ha nem működik ez, természetesen ott a szakítás lehetősége.

30/f

2017. jún. 13. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

persze mindenkinél a szakítás jön csak szóba..

ti sose oldjátok meg a gondjaitokat, mindig továbbálltok?

először azon kéne agyalni, miért fáradt mindig... akkor a melóval van vmi gond..

én tudom milyen ez mert én is voltam rossz passzban és bunkóztam a barátnőmmel akit egyébként szeretek. 5 perc után már mindig meg is bántam. egy hosszabb folyamat volt megtanulni, hogy a munkahelyet teljes mértékben lesz .rjam és csak az igazán fontos dolgok - barátnő, barátok, család, pihenés, szórakozás - érdekeljen

azóta a kollégákon töltöm ki a dühömet, meg a főnökeimmel babrálok ki, és így sokkal jobb :) elégedetten érek haza...

de a lényeg az h egy kapcsolat 2 emberről szól, le kell ülni beszélni, és kompromisszumokat kötni, egy kis morgás azért nem a világvége, de az is megoldás, h ha hazaér rögtön elküldöd futni vagy az edzőterembe, vagy zuhanyozni, és addig lecsillapszik. sok megoldás van csak gondolkodni kell néha..

24/F

2017. jún. 13. 22:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor befészkelem magam a kézműves sarkomba és hímzek. Vagy a gyerekekkel játszom. Amikor szaporodtak az ideges esték, szóltam, hogy szerintem munkahelyet kéne váltania.
2017. jún. 13. 22:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam ilyen egy időben. Persze stresszes volt a munkám és utáltam is. Mi megbeszéltük, megkért rá, hogy erre figyeljek oda, mert neki nagyon rosszul esik.

Odafigyeltem.

Megoldódott.

Tegyetek így ti is, csak egy javaslat.

2017. jún. 13. 22:25
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

a pasikat hazatérésük után hagyni kell egy kicsit békében.

a vadászat után a férifak leültek, és csendben kipihenték a hajtás fáradalmait....

jótanács. amikor hazaér, akkor hagyd magára, hagyd, had járjon körbe, ücsörögjön, egyen a konyhába, üljön le a wc-re.

majd ha kipihente magát, és van kedve már kitárulkozni, akkor odamegy.

azért az ajtóban a puszidat kérd el, az maradjon meg mindig! :)

2017. jún. 14. 00:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak rávilágítottam, hogy épp mit csinál. (Vagyis hogy fáradt, ingerült, és rossz emberen vezeti le.) Ő sem akar ilyen lenni, úgyhogy visszavett.

Nálunk ez a leül és lehiggad nem vált be. Hazajön, kibeszéljük, milyen volt a napja, panaszkodik, bosszankodik, én meghallgatom, együtt szídjuk a kolléga anyukáját. Öt perc alatt kimegy a fáradt gőz, és minden rendben.

2017. jún. 14. 07:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha amúgy minden rendben, ne szakíts vele. Beszéljétek meg, hogy neked ez rosszul esik.

Én is ilyen voltam, és 1 veszekedés alkalmával a párom hozzám vágta, hogy rajta vezetem le és idegbeteg vagyok. Természetesen változtattam, azótaa mikor kilépek a munkahelyről, abban a pillanatban ott hagyom a feszkót.

25/N

2017. jún. 14. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!