Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek a bánatot?
INFJ személyiség típusom van. Azaz ilyen helyzetekben szeretek magamban lenni és végig gondolni a dolgokat. Így teszem magam túl. Leginkább a teljes magányt tudom ilyenkor elviselni.
De az élet nem áll meg: munka, suli, családi összejövetel.
Hogy bírjátok ezeket a napokat a suliban, melóban? Hogy vészelitek át? (megcsalás, szakítás...)
Szia!
Először is kell egy nagyon vidám zene, amit teljes hangerőt hallgatsz :)
A sport is nagyon jó módszer. Levezetni így a feszültséget és közben nem a gondokon jár az eszed! Én biciklizni járok akkor is, ha valami gond van!
Próbáld ki!
Szomorúan. ^-^'
Elmegyek sétálni, kiülök parkba, zenét hallgatok, táncolok, edzek, mandalázom. Egyszóval lefoglalom magam. Ha meló van, akkor az leköt teljesen. Néha leiszom magam, beszélgetek Párommal. Van, hogy magától megoldódik, és előfordul, hogy idővel, csak ki kell várni. Ha családi összejövetel, ekkor mindig jó kedvem van, így ilyenkor nem vagyok bánatos, nem agyalok. Az amúgy sem jó, nem kell semmit sem túl agyalni. Ehhez próbálom magam tartani, ált. bejön.
Meg kell tanulnod kezelni, mert nem lesz jó hosszútávon neked sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!