Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti, hogy kezelitek azt, hogy megnéznek titeket az utcán vagy esetleg belétek kötnek?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és engem bosszant ez a dolog amit a kérdésemben is írtam. Bár anyum azt mondja majd eljön az az idő mikor nem fognak megnézni...hát jó igen igaza van. De már elegem van abból, hogy nem tudok úgy elmenni sétálni, hogy valaki ne kössön belém. És abból is elegem van, hogy úgy alkotnak rólam véleményt a pasik, hogy biztos egy beképzelt is k**a vagyok...és még nem is ismernek!!! Én amúgy tökre nem tartom magam szépnek, nem verem a nyálam. Szőke hajam van kék szemem, vékony testalkattal. Öltözködésem se kirívó. Már egyszerűen nem tudom kezelni ezt a helyzetet. Mit tegyek, hogy ne zavarjon ennyire? Lányok ti, hogy küzditek le?2014. aug. 2. 17:13
1/10 anonim válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy szarsz rájuk és nem foglalkozol velük.
2/10 anonim válasza:
Kedvesem, a feminizmus erről is szól. Engem is undorít, és elborzaszt, hogy úgy kezelnek, mint egy darab húst, ezt úgy tudod meghiúsítani, ha zavarba hozod őket. Nyugodtan szólj rájuk vagy mondj valami velősebb megjegyzést, esetleg bámulj vissza. Nagyon mást nem lehet tenni. Tudom, undorító, én is átélem minden nap.
3/10 anonim válasza:
Ha csak néznek, nem zavar, de ha hozzám szólnak, bemutatok többnyire.
17L
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is ki kell találnom valami stratégiát ;)
2014. aug. 2. 17:18
5/10 anonim válasza:
igyekszem nem foglalkozni vele
amíg kulturáltan teszik még nem is zavar, de az már igen ha beszólogatnak vagy ha egy nálam jóval idősebb férfi bámul (főleg ha a kisgyerekével van)
6/10 anonim válasza:
Kettes vagyok, hát igen. Ennél az a rosszabb, ha még utánad is füttyentenek. Értem én, hogy bókolni (?) akarnak vagy valami, és túl bénák az egészhez, de ez akkor sem megoldás. Fütyüljenek a kutyájuknak.
7/10 A kérdező kommentje:
5. A múltkor egy kétgyermekes apuka nézett meg úgy, hogy a anyum mellettem ült a padon :D Vérciki volt, hogy a két gyermekével sétál az oldalán én meg ott ülök anyummal...szerintem el is pirultam ja és nem csak nézett még mosolygott is meg kacsintott...brrr :S És a gyerekei se voltak kicsik mind a kettő általános iskolás korú volt. Szerintem ez ízléstelen!!!
2014. aug. 2. 17:26
8/10 anonim válasza:
Íme a tuti módszer 100% ban működni fog!:
Csúnyítsd el magad ( szedjél fel pár kilót, ne sminkeld magad semennyire, egyél olyat amitől pattanásos leszel, ne mosd meg a hajad had legyen jó zsíros ) és akkor tuti nem fognak megbámulni a pasik.
9/10 A kérdező kommentje:
8. Nyilván magadból indulsz ki és már letesztelted, hogy működik ez a praktika. Bocs de nem tudok igénytelenné válni és nem is szeretnék.
2014. aug. 2. 17:31
10/10 anonim válasza:
Húha, de le lettem szavazva. :D Bocsi, srácok, biztos bennem van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!