Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom 10-14 éves csajokra bukik, szerintetek hogyan segítsek rajta, valaki hasonló betegségben szenved esetleg, ti hogyan kezelitek, gyógyult már meg valaki ebből?
Hát a kor az azért fontos mert gondolom nem mindegy hogy pl 16, 20 vagy esetleg 40 éves az illető... hogy tudjunk mihez viszonyítani.
Amúgy meg ahogy a mai 10-14 évesek öltözködnek (kint van mindenük), nem csodálom hogy megnézi őket. Nincs ebben semmi.. engem is inkább az idősebb pasik szoktak megbámulni, mégsem gondolok egyből rosszra hogy miért néz.. hogyha megfigyelitek szerintem a tinilányok öltözködési szokásainak változása egyenes arányosságban van az idősebb férfiak/fiúk viszonyulása a fiatalabb lányok felé... Igaz én is ez a korosztály vagyok (14), de még én is úgy gondolom hogy nem jó irányba haladunk... ha ez így folytatódik ki fogja megvédeni hazánkat egy esetleges háború során?? Csak mert én nem bíznám az életemet ezekre a #SWAG#YOLO#PAWA#### valamikre...hogy lesz ez?? Akció közben előkapják a tükröt hogy bem esett-e szét a frizkójuk??...-_- na mind1...
14/l
Előző vagyok bocsi az lemaradt, hogy én nem öltözködök feltűnően, sőt inkább visszafogottabban, szóval nem azért bámulnak.:)
És *nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!