Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelitek ha a párotok folyton fáradt munka után?
Ha valtoztatni szeretnel, akkor rugd ki. Hidd el, ezert a dontesert meg halas leszel kesobb. Mi 30-asok vagyunk es elettarsak. Sokat dolgozunk, de sok helyre megyunk es sokat is szexelunk.
Volt olyan pasim regen, mint neked most. De kirugtam es jobb eletem lett.
3 hónap még nagyon az eleje. Egy normális pasi aki tényleg akar valamit ilyenkor még teper, mint az állat, hogy lenyűgözzön. Nálunk is így volt. az első fél-egy év azzal telt, hogy nagyon igyekezett munka mellet is rengeteg minőségi(!) időt eltölteni velem, nem csak szex és alvás. (de mi már 4 éve együtt vagyunk..)
Szerintem ha eddig nem mutatott igyekvést ilyesmi irányba, akkor nem kell könyörögni, hogy változzon, simán csak szakíts vele, és keress olyat, aki tényleg oda teszi magát. :)
szerintem nincs igazad, és lehetnél megértőbb is, ugyanis pont mindent megtesz azért, hogy ti minden nap találkozzatok (ha nem így lenne, a munka miatt lehetne csak hétvégente találkoznotok)
6-kor kezd dolgozni, ahhoz gondolom 4-5 óra körül fel kell kelnie, hogy aztán 8 órát dolgozzon és utána veled legyen
kifogásolod, hogy legkésőbb 11-kor már alszik is...tényleg sajnálod tőle, hogy a másnapi munka előtt aludjon 5-6 órát?
veled akar lenni, mert munka után még este 8-kor átmegy, tehát nem értem mi a bajod?
meddig kellene fent lennie veled? mikor aludjon akkor?
mit jelent nálad az egész napi munka? mert amúgy ha jól látom, egy normális 8 órás teljes munkaidőt ledolgozik...12-16 óra? ennyit kéne dolgoznia, hogy elfogadd a fáradtságát?
El tudom kepzelni, hogy tenyleg faradt, bar nem irtad mi a munkaja. Volt nekunk is ilyen idoszakunk, sok vita, nehezen viseltem, bar mi akkor mar hosszabb ideje egyutt eltunk, szoval a szakitas nem volt opcio.
Vegul vettunk vitaminokat, mondvan lehet a vitaminhiany okozza, azota rengeteget javult a helyzet:) bar hozzáteszem, hogy hetvegen mi mindig megyunk valamerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!