Ismertek olyan embereket, akik szeretnek pl. titeket kifaggatni számukra hasznos információkkal (munkahely, infók másokról, stb. ), s közben vigyáznak, hogy önmagukról ne áruljanak el semmit? Hogyan kezelitek ügyesen az ilyeneket?
Ja, ismerek.
Az ügyes kezelésen még nem gondolkoztam. A mi publikus, azt elmondom, ami meg nem azt nem. Ha olyat kérdez, azt mondom, semmi közöd hozzá. Nem szoktam túlbonyolítani...
...mondjuk nem is a kifinomult diplomáciai érzékemért szeretnek. :)
ismerek.
hát én olyan meredek dolgokat szoktam bekamuzni neki, hogy még csak a közelében se járjon az igazságnak, mert sejtem hogy arra hajt, hogy visszaéljen az infókkal.
Kmuztam már neki, hogy mészáros mellett dolgozok, lottózóban takarítok, mindenféle messzi városokban nemlétező nagybácsiknál segítek a cégben...
aztán egy 3. városban tanulok egyetemen, földrajz szakon.
De ezt nem kell tudnia, azok után, hogy kinyomoztam, hogy mennyire utál és próbál áskálódni ellenem.
A valóságot máig nem tudja, azt hiszem én voltam az ügyesebb. ;)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Igen, egy kis kamura én is rákényszerültem, ugyanis egy páran konkrétan hónapokig nem szálltak le rólam, órákig tartottak telefonbeszélgetésekben minden gagyi témákról, s amitn meghallották, hogy gépelek, azonnal jött a kérdés: "Mit csinálsz?? Dolgozol éppen??". A 2-es válaszának olvasása után már el is szállt a lelki ismeret furdalásom :).
Természetesen a munkahely témára egyből rávágtam egy nagyon gyenge foglalkozást, amolyan "lottózóban takarítás"-t, vagy pedig olyat, amelyet biztos, hogy senki nem végezne el. Kíváncsi vagyok a többiek ötleteire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!