Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy intézitek a menstruáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy intézitek a menstruációt a párotok mellett?

Figyelt kérdés

együtt élek a párommal, de ez olyan fura ez a menses kérdés.

nálatok mi a normális?

pl. engem még az is zavar nehogy a párom meglásson tampon cserélés közbe, vagy nehogy lássa a betétet a bugyimon.

illetve ha szökőévente összevérzem az ágyneműt az írtó ciki.

ti hogy vagytok ezzel? nyíltan beszéltek a pasitokkal ilyesmiről ès nem zavartatjátok magatokat előtte, vagy bújkáltok mint én?

2017. jún. 27. 23:54
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene, különösebben zavartasd magad. Ez természetes. Nem kell az orrára kötni szerintem, de ne is gondold túl.
2017. jún. 28. 00:01
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

nálunk ez természetes dolog

betétet nem használok, azt nem látja, egy tampontól csak nem ijedne meg, tudja, hogy ki kell cserélni

2017. jún. 28. 00:01
 3/33 anonim ***** válasza:
64%

én már kíváncsiságból cseréltem is tampont a barátnőnek.

igaz csekély sikerrel, mert nem volt hozzá elég precíz ujjam, és kicsit fájt neki szóval nem erőltettük a dolgot.

szerintem tök felesleges ez a gátlásosság amit csinálsz, bár mind1 mert aki ilyen beállítottságú az mindig is feszengni fog a témán, mondjon bárki bármit is.

2017. jún. 28. 00:20
 4/33 anonim ***** válasza:
90%
barátnőmnek*
2017. jún. 28. 00:21
 5/33 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen lazan. A baratomat nem zavarja a tema, volt mar dolga nokkel elottem is es nem 13 eves, nem ujdonsag neki, hogy a nok menstrualnak.
2017. jún. 28. 00:26
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen lazán.

Tudja, hogy mikor van meg, mert általában együtt vásárolunk, meg szoktam neki szólni, hogy valószínűleg ingerlékenyebb leszek a következő napokban. Plusz szokta is kérdezni, hogy meg van-e már.

Nem kisfiú, hogy ne tudja hova tenni a dolgot, és fujjogjon vagy fennakadjon rajta.

2017. jún. 28. 00:28
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel. Az se érdekelne ha összevérzi az ágyneműt. Még akkor se, ha nekem kell újrahúzni. Mit bánom én. Ez tök természetes dolog.
2017. jún. 28. 00:38
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Sose csináltunk ebből ügyet. Annyira természetesnek veszi a párom ezt a dolgot, hogy eddig eszembe se jutott hogy zavarhatná. Ez minden nőhöz hozzátartozik. Próbáld kicsit lazábban venni a témát. Sok dolgot hallottam már, de azt még soha hogy egy férfi azon panaszkodna hogy "milyen undi amikor a csajom tampont cserél" tehát nyugi :)
2017. jún. 28. 00:48
 9/33 anonim ***** válasza:
95%
Remek kapcsolatod lehet. Vajon, ha 39 fokos lázzal összeizzadod majd a lepedőt, akkor is gáznak érzed? Nőjj fel!
2017. jún. 28. 00:54
 10/33 anonim ***** válasza:
97%
A pasim értelmes, érett, felnőtt férfi, és el tud számolni 28-ig. Nem kell előre bejelentenem, hogy meg fog jönni. Ha épp ő megy boltba, ugyanúgy megveszi nekem a tampont vagy a betétet, ha kell, ahogy én is megveszem a gumit, ha szükség van rá. Dögmelegben betétes napokon is egy szál bugyiban futkosok otthon. Ő még nem, de exem már látott tampont cserélni, és nem rohant ki hányva-üvöltve a fürdőből. Túlaggódod, a menstruáció egy természetes biológiai folyamat, és ezt a pasik is tudják. Inkább örüljetek, hogy megjön, mert ha majd nem fog, akkor lesz gáz.
2017. jún. 28. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!