Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy intézitek a menstruációt a párotok mellett?
Figyelt kérdés
együtt élek a párommal, de ez olyan fura ez a menses kérdés.
nálatok mi a normális?
pl. engem még az is zavar nehogy a párom meglásson tampon cserélés közbe, vagy nehogy lássa a betétet a bugyimon.
illetve ha szökőévente összevérzem az ágyneműt az írtó ciki.
ti hogy vagytok ezzel? nyíltan beszéltek a pasitokkal ilyesmiről ès nem zavartatjátok magatokat előtte, vagy bújkáltok mint én?
Nem kellene, különösebben zavartasd magad. Ez természetes. Nem kell az orrára kötni szerintem, de ne is gondold túl.
2017. jún. 28. 00:01
2/33 anonim válasza:
nálunk ez természetes dolog
betétet nem használok, azt nem látja, egy tampontól csak nem ijedne meg, tudja, hogy ki kell cserélni
2017. jún. 28. 00:01
3/33 anonim válasza:
én már kíváncsiságból cseréltem is tampont a barátnőnek.
igaz csekély sikerrel, mert nem volt hozzá elég precíz ujjam, és kicsit fájt neki szóval nem erőltettük a dolgot.
szerintem tök felesleges ez a gátlásosság amit csinálsz, bár mind1 mert aki ilyen beállítottságú az mindig is feszengni fog a témán, mondjon bárki bármit is.
2017. jún. 28. 00:20
4/33 anonim válasza:
barátnőmnek*
2017. jún. 28. 00:21
5/33 anonim válasza:
Teljesen lazan. A baratomat nem zavarja a tema, volt mar dolga nokkel elottem is es nem 13 eves, nem ujdonsag neki, hogy a nok menstrualnak.
2017. jún. 28. 00:26
6/33 anonim válasza:
Teljesen lazán.
Tudja, hogy mikor van meg, mert általában együtt vásárolunk, meg szoktam neki szólni, hogy valószínűleg ingerlékenyebb leszek a következő napokban. Plusz szokta is kérdezni, hogy meg van-e már.
Nem kisfiú, hogy ne tudja hova tenni a dolgot, és fujjogjon vagy fennakadjon rajta.
2017. jún. 28. 00:28
7/33 anonim válasza:
Nem érdekel. Az se érdekelne ha összevérzi az ágyneműt. Még akkor se, ha nekem kell újrahúzni. Mit bánom én. Ez tök természetes dolog.
2017. jún. 28. 00:38
8/33 anonim válasza:
Sose csináltunk ebből ügyet. Annyira természetesnek veszi a párom ezt a dolgot, hogy eddig eszembe se jutott hogy zavarhatná. Ez minden nőhöz hozzátartozik. Próbáld kicsit lazábban venni a témát. Sok dolgot hallottam már, de azt még soha hogy egy férfi azon panaszkodna hogy "milyen undi amikor a csajom tampont cserél" tehát nyugi :)
2017. jún. 28. 00:48
9/33 anonim válasza:
Remek kapcsolatod lehet. Vajon, ha 39 fokos lázzal összeizzadod majd a lepedőt, akkor is gáznak érzed? Nőjj fel!
2017. jún. 28. 00:54
10/33 anonim válasza:
A pasim értelmes, érett, felnőtt férfi, és el tud számolni 28-ig. Nem kell előre bejelentenem, hogy meg fog jönni. Ha épp ő megy boltba, ugyanúgy megveszi nekem a tampont vagy a betétet, ha kell, ahogy én is megveszem a gumit, ha szükség van rá. Dögmelegben betétes napokon is egy szál bugyiban futkosok otthon. Ő még nem, de exem már látott tampont cserélni, és nem rohant ki hányva-üvöltve a fürdőből. Túlaggódod, a menstruáció egy természetes biológiai folyamat, és ezt a pasik is tudják. Inkább örüljetek, hogy megjön, mert ha majd nem fog, akkor lesz gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!