Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy intézitek a menstruációt a párotok mellett?
együtt élek a párommal, de ez olyan fura ez a menses kérdés.
nálatok mi a normális?
pl. engem még az is zavar nehogy a párom meglásson tampon cserélés közbe, vagy nehogy lássa a betétet a bugyimon.
illetve ha szökőévente összevérzem az ágyneműt az írtó ciki.
ti hogy vagytok ezzel? nyíltan beszéltek a pasitokkal ilyesmiről ès nem zavartatjátok magatokat előtte, vagy bújkáltok mint én?
Én nem élek együtt a barátommal, viszont a huszonéves fiammal igen. Számomra természetes,hogy diszkréten kezelem ezt a helyzetet a családtagjaim, párom előtt. A WC-ben/fürdőben cseréled a tampont. Miért menne be a párod?
Ha Téged ez zavar, akkor beszélj Vele erről a kérdésről, akkor már eleve Ő is így fogja kezelni. Bár meggyőződésem,hogy a pasik ebből nem csinálnak ügyet.
Hogy intézem? Bemegyek a wcbe, és cserélem amikor kell. A férjem tudja, hogy mikor van meg, mert akkor gyakrabban járok a wcre :)
Meg központi helyen van a naptár, amiben én strigulázok, szóval ő látja, hogy éppen "dolog" van.
Általában betárazok legalább 2 csomaggal, de előfordult, hogy menet közben elfogyott, későn vettem észre, akkor megkérem, hogy vegyen a boltban. Megmutatom neki a csomagolást és megveszi. Nem okoz gondot neki.
Én amúgy nem érzem cikinek. Ha kell előtte is betétet cserélek, ő pedig nem érzi ezt gáznak. De alapból nyilván nem lobogtatom előtte a használt betétem.
Bent volt mind a 2 szülésnél is, ő vágta el mindkét esetben a köldökzsinort is. Szóval a menstruáció nálunk egy teljesen természetesnek vett dolog.
Hát nem tudom ha ebből gondot csinálnék mi lenne...Szerintem körberöhögne!
50-es, érett felnőtt férfi, nem én vagyok az első nő az életében, bevásárolni értelemszerűen együtt járunk, szerintem látta már, hogy tampont is szoktam venni. :)
Ha neked ez furcsa, vagy a "kisfiúnak" akivel együtt élsz, szerintem próbáljátok majd meg pár év múlva újra.
Teljesen természetes biológiai dolog, ezt tudják a Férfiak is.
Össze szoktam kenni az ágyneműt, sőt, a szexet pl. sokkal jobban akarom ha megvan.Szerinted nem látott már vért közben a párom?Nagyon is, ugyanis nekem nagyon erős a menzeszem.Egyszer nem kapott még sokkot.
Hány éves vagy, hogy egy természetes folyamaton görcsölsz?
A 7,5 éves lányom is tudja mi a menstruáció, eddig még őt se kellett pszichológushoz vinnem.
Csere közben úgysem lát meg, mert a WC-re azért egyedül járunk ki. :"D
A véres betétet meg már többször is látta, ahogy lehúzta a bugyimat, szóval azzal sincs gond. A menses egy természetes dolog, aki nem fogadja el, az éretlen, és háljon férfival. :"D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!