Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy intézitek a menstruáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy intézitek a menstruációt a párotok mellett?

Figyelt kérdés

együtt élek a párommal, de ez olyan fura ez a menses kérdés.

nálatok mi a normális?

pl. engem még az is zavar nehogy a párom meglásson tampon cserélés közbe, vagy nehogy lássa a betétet a bugyimon.

illetve ha szökőévente összevérzem az ágyneműt az írtó ciki.

ti hogy vagytok ezzel? nyíltan beszéltek a pasitokkal ilyesmiről ès nem zavartatjátok magatokat előtte, vagy bújkáltok mint én?

2017. jún. 27. 23:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van egy közös gyerekünk, akkor is ott volt, amikor megszületett. Jó, persze nem látott premier plánban mindent, nem is az volt a cél. A lényeg, amit ezzel ki akarok fejezni, hogy már rég nem ott tartunk, hogy sikítva szaladjon el, ha meglát egy tampont. Bár ez az elején sem volt probléma nálunk. Mindig is természetesen kezeltük, hogy van egy emberi testünk, ami hol csodásan, hol kevésbé csodásan működik, de ez sose csorbította a vonzalmunkat egymás iránt.
2017. jún. 28. 03:38
 12/33 Költőnő? ***** válasza:
85%
Hát ez felnőtt kapcsolatban, pláne együttélve elég fura kérdés. Tudja mi ez, tudja, mikor van és hogy mivel jár. Frászt is kapnék, ha a közös otthonunkban pl az ehhez tartozó cuccokat teszem azt rejtegetnem kéne, vagy akár egy vércsepp miatt probléma lenne. Van, hogy én pl nem veszem észre, hogy gond van, akkor ha ő mondjuk észreveszi, akkor szól, hogy cica, menj; nézd meg.
2017. jún. 28. 05:29
 13/33 anonim ***** válasza:
56%

Én nem élek együtt a barátommal, viszont a huszonéves fiammal igen. Számomra természetes,hogy diszkréten kezelem ezt a helyzetet a családtagjaim, párom előtt. A WC-ben/fürdőben cseréled a tampont. Miért menne be a párod?

Ha Téged ez zavar, akkor beszélj Vele erről a kérdésről, akkor már eleve Ő is így fogja kezelni. Bár meggyőződésem,hogy a pasik ebből nem csinálnak ügyet.

2017. jún. 28. 07:07
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Hogy intézem? Bemegyek a wcbe, és cserélem amikor kell. A férjem tudja, hogy mikor van meg, mert akkor gyakrabban járok a wcre :)

Meg központi helyen van a naptár, amiben én strigulázok, szóval ő látja, hogy éppen "dolog" van.

Általában betárazok legalább 2 csomaggal, de előfordult, hogy menet közben elfogyott, későn vettem észre, akkor megkérem, hogy vegyen a boltban. Megmutatom neki a csomagolást és megveszi. Nem okoz gondot neki.

Én amúgy nem érzem cikinek. Ha kell előtte is betétet cserélek, ő pedig nem érzi ezt gáznak. De alapból nyilván nem lobogtatom előtte a használt betétem.

Bent volt mind a 2 szülésnél is, ő vágta el mindkét esetben a köldökzsinort is. Szóval a menstruáció nálunk egy teljesen természetesnek vett dolog.

2017. jún. 28. 07:36
 15/33 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom ha ebből gondot csinálnék mi lenne...Szerintem körberöhögne!

50-es, érett felnőtt férfi, nem én vagyok az első nő az életében, bevásárolni értelemszerűen együtt járunk, szerintem látta már, hogy tampont is szoktam venni. :)

Ha neked ez furcsa, vagy a "kisfiúnak" akivel együtt élsz, szerintem próbáljátok majd meg pár év múlva újra.

Teljesen természetes biológiai dolog, ezt tudják a Férfiak is.

Össze szoktam kenni az ágyneműt, sőt, a szexet pl. sokkal jobban akarom ha megvan.Szerinted nem látott már vért közben a párom?Nagyon is, ugyanis nekem nagyon erős a menzeszem.Egyszer nem kapott még sokkot.

Hány éves vagy, hogy egy természetes folyamaton görcsölsz?

A 7,5 éves lányom is tudja mi a menstruáció, eddig még őt se kellett pszichológushoz vinnem.

2017. jún. 28. 08:06
 16/33 anonim ***** válasza:
20%
Nekem még segített is az exem.Én kivettem a tampont a wc-ben,bementem hozzá,ő meg az újat felhelyezte nekem.Nekünk bejött a téme.Aztán kèrdezgette mindig,hogy mikor tampinozunk már.Én alapból imádom,mikor menstruálok,és ez neki megtetszett,alig vártuk a piros napokat.:)
2017. jún. 28. 08:33
 17/33 anonim ***** válasza:
97%
ok, utolsó, túl sok info volt ez :D
2017. jún. 28. 09:07
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Csere közben úgysem lát meg, mert a WC-re azért egyedül járunk ki. :"D

A véres betétet meg már többször is látta, ahogy lehúzta a bugyimat, szóval azzal sincs gond. A menses egy természetes dolog, aki nem fogadja el, az éretlen, és háljon férfival. :"D

21/L

2017. jún. 28. 09:13
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Aki ebböl ( a férfi) problémát csinál, annak inkább guminőt...amúgy diszkréten, lazán kell kezelni. Lesznek még ennél " durvább" jelenetek is a kapcsolatban...jujjjj!!!
2017. jún. 28. 09:16
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem titkolom, meg nagyon nem is lehet, mert hallja, ha bemegyek a vécébe és ugye a betét zacskójának van egy tipikus hangja, ahogy kibontod. Nem szoktam direkt az orra előtt tampont vagy betétet cserélni, vécébe bemegyek és azt az egy percet kibírja bőven anélkül, hogy látnia kéne bármi durvát. Nekünk van a vécé mellett kis kuka, abba kerül minden, szóval nincs semmi szem előtt. A lepedőt nagyon ritkán vérzem össze, de nem problémázunk rajta. Volt, hogy ő vette csak észre és szó nélkül kicserélte. Egy felnőtt férfi képes ezt normálisan kezelni. De mondom, ha nem akarod, nem is kell az arcába tolni a véres tampont, csak menj be a vécébe és kész.
2017. jún. 28. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.