Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy intézitek a menstruációt a párotok mellett?
együtt élek a párommal, de ez olyan fura ez a menses kérdés.
nálatok mi a normális?
pl. engem még az is zavar nehogy a párom meglásson tampon cserélés közbe, vagy nehogy lássa a betétet a bugyimon.
illetve ha szökőévente összevérzem az ágyneműt az írtó ciki.
ti hogy vagytok ezzel? nyíltan beszéltek a pasitokkal ilyesmiről ès nem zavartatjátok magatokat előtte, vagy bújkáltok mint én?
Viszonylag lazán kezelem. Mondjuk betétet nem cserélnék előtte, de mindig tudatom vele, hogy mikor jött meg, és nem zavar, ha meglátja a betétet a bugyin... nem egy 11 éves kifiú, elég ciki, ha ez zavarja, és nem képes elfogadni, hogy biológia.
Az ágyneműs dolog miatti para nálam is megvan, mert az első 2 napon elég sok vért szoktam veszteni, és régen, amikor még nem voltunk együtt, volt, hogy átázott a lepedő. Azóta szerencsére nem, de mindig figyelmeztetem előre a ciklus elején, hogy elnézést kérek előre, ha ilyen előfordulna...
Sőt már csináltuk is akkor, amikor megvolt... én az elején féltem, hogy nem tartja-e undorítónak, őt nem zavarta.
Nem élünk együtt, de volt már többször is, hogy megvolt és elutaztunk vagy átjött olyankor. Nem csináltunk ebből sosem problémát. A betétet a wc-ben cserélem ki, ahol nem látja és a wc melletti kis kukába dobom összecsomagolva. Sajnos időnként van, hogy éjjel "átázok", de én az olyan napokon teszek egy törülközőt magam alá és akkor nem az ágyneműt kenem össze. Egyébként nem olyan nagy mennyiség az a folt, ami ilyenkor marad, hogy ne lehessen kibírni.
Párom nem tartja ezt cikinek és inkább sajnál, mikor fáj a hasam.
Nyílt vagyok vele ezzel a témával kapcsolatban. Jó előre tudja mikor fog nekem megjönni, ha megkérem, leugrik a boltba tamponért. A véres cuccaimat nem mutogatom neki, mert minek tenném?
Ez egy természetes dolog, csak a konzervatív társadalmunk tette tabutémává.
nem intézem sehogy, nem is rejtőzködöm. szólok neki ha megjött, mert tudja, hogy akkor pár napig nem lesz szex (mindkettőnknek kényelmesebb így), tudja azt is, ha emiatt vagyok ingerlékenyebb, volt már, hogy betétért is ő ment le nekem, egyáltalán nem szégyellem előtte, hisz ő a párom. amelyik férfi ettől undorodik vagy problémát okoz neki, az egy éretlen kisfiú.
24n
De miért látna meg csere közben? Legalábbis mindenki, akit ismerek, a tampon/betét cserét a mosdóban intézi, amin van ajtó.
A többi abszolút nem ciki köztünk. Látott már bugyiban úgy, hogy betét volt benne, mivel együtt vásárolunk, szokta látni hogy mit veszek, ilyenkor is van szex ugyanúgy mint máskor (gumi nélkül), stb.
Azt, hogy meg fog jönni, ő jobban számon tartja nálam, van hogy tőle kérdezem meg, hogy ezen a hétvégén esedékes, vagy a következőn.
A lepedő összevérezésén parázok, de nem a párom miatt, ő nem csinál ügyet belőle, hanem mert én magam utálok arra ébredni.
Érett emberek kapcsolatában ez nem szabadna hogy gondot okozzon..
Megbízom annyira a barátomban, hogy ne kelljen előle titkolnom a testem természetes működését. Persze, nem dugom az orra alá a véres betétet, hanem a wc-ben kicserélem, de ha meglátja, mert benyit mondjuk, akkor sem csinálunk belőle problémát. Ez egy természetes folyamat, aminek örülni kell, hiszen ez jelenti azt, hogy lehet gyermekem.
Minden hónapban megkérdezi, hogy mikor fog megjönni, ez nem titok, ha késik, és megijedek, akkor tudok rá támaszkodni. Sokszor fáj a hasam, akkor nyűgösebb vagyok, és persze ezeken a napokon nem szexelünk, szóval őt is érinti ez a téma, kell is róla beszélni. Én úgy gondolom, hogy egy kapcsolat a teljes bizalmon alapul, és abba nem fér bele a bújkálás. Kényes dolgai mindkét félnek vannak, de ha ezt nem lehet megosztani a másikkal, ès attól kell félni, hogy milyen kínos és ciki, és szégyenkezni kell a másik fél előtt, akkor az kapcsolat nem teljes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!