Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok ti terveztek gyereket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti terveztek gyereket? Ha a párotok nem szeretne vagy nem lehetne neki otthagynátok-e miatt?

Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 13:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%

Nem tervezek, és ez egy tök tudatos dolog nálam.

Az én életem gyerek nélkül is teljesen rendben van.

31N

2017. jún. 16. 13:53
 2/30 anonim ***** válasza:
73%

Mi majd szeretnénk a párommal gyereket. :)

De hát az még messze van egy picit. :D

2017. jún. 16. 13:55
 3/30 anonim ***** válasza:
92%
Tervezek de nem sokat: 1-et max. Azonban ezt az egyet csak egy bizonyos embertol szeretnem es ha neki nem lehetseges, akkor abba sem fogok belerokkanni. Igy is jol erzem magamat a boromben, nem hianyzik meg egy valami az eletembe, csak akkor lennek hajlando Ot bevallalni, ha biztosnak ereznem a kapcsolatot. Szoval nem, nem hagynek el senkit sem azert mert nem lehet gyereke.
2017. jún. 16. 13:56
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnek majd, de csak egyet. Beszeltunk mar a parommal arrol, hogyha esetleg kiderulne, hogy nem lehet nekem, azt mondta, hogy nem zavarna es nem hagyna el emiatt.
2017. jún. 16. 14:06
 5/30 anonim ***** válasza:
58%

A nővérem nagyon akart gyereket, a férje nem.

Már együtt voltak egy ideje, mikor kiderült, és nem akartak szétmenni. Sokat beszélgettek róla, és a nővérem meggyőzte a sógoromat... "valahogy"... nem tudom hogyan, de meggyőzte :D

Most van egy édes pici kölkük, aki ritka szép kisfiú, és mindenki mondja, hogy mennyire hasonlít az apjára. Az apja meg odáig van érte meg vissza. Totál örül a gyereknek, és irgalmatlan büszke rá. Persze sokat panaszkodott az elején, hogy nem lehet aludni, meg folyton sír stb. , de mégis belement, hogy legyen MÉG KETTŐ gyerekük. Mert mióta megszületett az első fia, eléggé megváltozott a véleménye.

Ha az én barátnőm mondaná be, hogy "nem akar gyereket"... hát eléggé elgondolkodnék, hogy van-e közös jövőnk. Sajnos.

20 F

2017. jún. 16. 14:08
 6/30 anonim ***** válasza:
89%

Nem, a párom szeretne, én meg folyamat mondom neki, hogy nem fogok szülni betegség miatt.

Eddig nem fogta fel, sajnos. :(

2017. jún. 16. 14:10
 7/30 anonim ***** válasza:
49%

Azért lett a válaszom 0%-os, mert a kérdésre válaszoltam??

Menjenek a p..csába a leszavazók.

2017. jún. 16. 14:11
 8/30 anonim ***** válasza:
77%

Egyszer majd szeretnék és akkor is csak 1-et. Viszont amíg nincs meg a megfelelő anyagi háttér, addig nulltéglára nem szülök, mint ahogy az manapság divat.

Ha a párom mondjuk nem szeretne majd akkor, akkor lehet hogy ketté válna az utunk; viszont az más tészta lenne, hogy ha nem lehetne neki. Akkor keresnénk más alternatívát.

Bár mondom ezt most. Kitudja, hogy ha ilyen helyzetekbe kerülnék akkor mit gondolnék. Nehéz erre válaszolni most úgy, hogy nincs tervben még a gyerkőc.

N27

2017. jún. 16. 14:19
 9/30 A kérdező kommentje:
Nálam is nagyon minimális az esély, hogy lehessen gyerekem, én ezt el is fogadtam és már nem is zavar. Viszont úgy látszik most-e miatt lesz vége egy 4 éves kapcsolatnak és őszintén szólva kicsit rosszul esik, már csak azért is mivel az elején letisztáztuk ezt és akkor azt a választ kaptam, hogy ááá nem szeretne.. Már úgy vagyok vele, ha ez olyan fontos neki, akkor inkább elengedem, minthogy egész életemben hallgassam, hogy miattam nem lehetett. 29/F
2017. jún. 16. 14:22
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Én több gyereket szeretnék, de majd egy másik életben, már késő.
2017. jún. 16. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!