Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti terveztek gyereket? Ha a párotok nem szeretne vagy nem lehetne neki otthagynátok-e miatt?
Nem tervezek, és ez egy tök tudatos dolog nálam.
Az én életem gyerek nélkül is teljesen rendben van.
31N
Mi majd szeretnénk a párommal gyereket. :)
De hát az még messze van egy picit. :D
A nővérem nagyon akart gyereket, a férje nem.
Már együtt voltak egy ideje, mikor kiderült, és nem akartak szétmenni. Sokat beszélgettek róla, és a nővérem meggyőzte a sógoromat... "valahogy"... nem tudom hogyan, de meggyőzte :D
Most van egy édes pici kölkük, aki ritka szép kisfiú, és mindenki mondja, hogy mennyire hasonlít az apjára. Az apja meg odáig van érte meg vissza. Totál örül a gyereknek, és irgalmatlan büszke rá. Persze sokat panaszkodott az elején, hogy nem lehet aludni, meg folyton sír stb. , de mégis belement, hogy legyen MÉG KETTŐ gyerekük. Mert mióta megszületett az első fia, eléggé megváltozott a véleménye.
Ha az én barátnőm mondaná be, hogy "nem akar gyereket"... hát eléggé elgondolkodnék, hogy van-e közös jövőnk. Sajnos.
20 F
Nem, a párom szeretne, én meg folyamat mondom neki, hogy nem fogok szülni betegség miatt.
Eddig nem fogta fel, sajnos. :(
Azért lett a válaszom 0%-os, mert a kérdésre válaszoltam??
Menjenek a p..csába a leszavazók.
Egyszer majd szeretnék és akkor is csak 1-et. Viszont amíg nincs meg a megfelelő anyagi háttér, addig nulltéglára nem szülök, mint ahogy az manapság divat.
Ha a párom mondjuk nem szeretne majd akkor, akkor lehet hogy ketté válna az utunk; viszont az más tészta lenne, hogy ha nem lehetne neki. Akkor keresnénk más alternatívát.
Bár mondom ezt most. Kitudja, hogy ha ilyen helyzetekbe kerülnék akkor mit gondolnék. Nehéz erre válaszolni most úgy, hogy nincs tervben még a gyerkőc.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!