Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok ti terveztek gyereket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti terveztek gyereket? Ha a párotok nem szeretne vagy nem lehetne neki otthagynátok-e miatt?

Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 13:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
10-12 év múlva igen:D
2017. jún. 16. 14:42
 12/30 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem szeretne az gond, ha nem lehet, az megoldható probléma, e miatt biztos nem hagynám el a páromat. Én is jól megvagyok gyerek nélkül egyenlőre, de az az igazság, hogy úgy érezném teljesnek az életemet, ha lenne családom, megélhetném az anyaságot stb. Főleg, mióta látom a barátnőmet és a családját, hogy milyen lazán megvannak, ugyan úgy eljárnak, nem gubóztak be,vannak hobbijaik továbbra is,adnak magukra külsőleg is, nem hagyták el magukat, boldogok. Az, hogy ezt így is lehet csinálni, elsöpörte a kétségeimet.
2017. jún. 16. 14:51
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ha nem elvi okokból nem akarsz gyereket, akkor nem lehetne megoldás a mesterséges megtermékenyítés?
2017. jún. 16. 14:56
 14/30 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem hiszem, hogy ez lenne a legjobb megoldás. Egyrészt semmit nem lehet tudni arról, akitől lenne, másrészt szerintem zavarna is ez. Vagy az lenne megoldás, hogy nem szeretne gyerkőcöt vagy az, hogy már van neki csak elvált/otthagyta a párja. Mondjuk itt meg lehet gond a volt férjjel, ha nehéz felfogású. Szóval a legtisztább az lenne, ha TÉNYLEG nem szeretne szülni vagy nem lehetne neki se.
2017. jún. 16. 15:18
 15/30 anonim ***** válasza:
64%
Én nagyon szeretnék így véget vetnék a kapcsolatnak ha nem lehetne a páromtól és a számára elvi vagy egyéb okokból nem jöhetne szóba a mesterséges megtermékenyítés.
2017. jún. 16. 15:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tervezek.

Nem hazudnék erről, de egy csomóan mesélnek valamilyen nagy legyőzhetetlen hormonrohamról, ami miatt gyereket akartak hirtelen. Remélem, ez nem történik meg mindenkivel.

2017. jún. 16. 15:56
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
Nekem voltak ilyen rohamaim, volt hogy sokat sírdogáltam miatta, mert a párom nem akart én pedig szerettem őt és elfogadtam ezt. (nem előtte sírtam, nem akartam hogy lássa. Ilyenkor nagyon "hormonális" voltam, de igyekeztem tartani magam) sosem csaptam volna be, és tapasztalatból tudom, hogy egy jellemes ember ellen tud állni a hormonok támadásának. De elég nehéz.
2017. jún. 16. 18:36
 18/30 anonim ***** válasza:
63%

Én szeretnék legalább 3 gyereket. :) (most le fogtok pontozni?)

Szerencsére ebben egyetértünk a barátommal. Ha esetleg nem lehetne neki gyereke, akkor ezért nyilván nem hagynám ott, ahhoz túl fontos nekem, meg ha rólam derülne ki, hogy nem lehet gyerekem, akkor bízom benne hogy ő sem hagyna ott emiatt. Szerintem abban az esetben örökbe fogadnánk egy (vagy több) babát.

2017. jún. 16. 18:45
 19/30 anonim ***** válasza:
Én nem tervezek gyereket. Engem nem zavarna. A páromnak szerencsére már van kettő az előző házasságából, így nem erőltet semmit. N
2017. jún. 18. 15:06
 20/30 anonim ***** válasza:
Én 4 év múlva szeretnék gyereket,aztán egy majd 6 és 8év múlva. Remélem 1 fiú és két kislány lesz persze ha nem, az se baj. Most 24 vagyok, a párom egyetért a terveimmel, bár inkább eltolná az egészet 2 évvel, én azonban nem értek egyet mert szerintem igenis leketyeg az a biológiai óra és fiatal anyuka szeretnék lenni, azt érzem normálisnak, hogy 30 előtt szüljek és aztán bővítsem a családom, igazi nagy család legyen.
2017. júl. 15. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!