Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti terveztek gyereket? Ha a párotok nem szeretne vagy nem lehetne neki otthagynátok-e miatt?
Utolso: pont lszrm, mar elnezest a kifejezesert....
Nem allambacsinak szulnek amugyis, HA szulnek, hanem a paromnak es magamnak. Es nem, nem fogok ugy SOHA szulni, hogy nincs sajat lakasom/hazam, autom es legalabb parszazezer forintos tartalekom a bankszamlamon.
31 éves vagyok, nem tervezek gyereket. A dokim már 26 éves koromban közölte, hogy ne is álmodjak gyerekről , mert sose fogok teherbe esni (ezt így). Szóval nem ért váratlanül, hogy a férjemmel próbálkoztunk egy ideig még pár éve, de nem jött össze.
Kíváncsiságból ő is megvizsgáltatta magát, neki 5%-ot mondtak a természetes úton történő megtermékenyítésre, ha a másik nő egészséges, tehát nálam nulla gyakorlatilag az esély. Így megbeszéltük , hogy hagyjuk az egészet, nem erőlködünk, lezártuk. Éljük kettesben az életünket. Se kezelésekre, se lombikra nem megyünk, annyira nem érezzük létszükségletnek a gyereket, és örökbefogadni sem akar egyikünk sem.
Ha csak a férjemnek nem lehetne gyereke, emiatt nem hagynám ott. Annál sokkal jobban szeretem. Egyikünk sem tenne ilyet. Akkor sem hagytam volna el, ha nem akart volna gyereket, mert én sem ragaszkodtam hozzá soha, hogy mindenképpen legyen.
Az ilyen dolgokat a pároknak nem árt a kapcsolat elején tisztázni, hogy elkerülhetőek legyenek az ilyenek, amikor évek után emiatt jut válságba egy kapcsolat. Mi már ezeket mind tisztáztunk még jóval az esküvőnk előtt. (igen, azt a lehetőséget is, hogy mi lesz akkor, ha nem lehet gyerekünk)
A mi boldogságunk, a házasságunk nem függ attól, van e gyerekünk vagy nincs. Ettől mi még egymást választottuk egy életre. Az, hogy a szaporodás kimarad az életünkből, ezen nem változtat.
Szeretnék, így csak barátok lehetünk, sorry :(
-Ha mindig is tudta, hogy nem lehet gyereke és "elfelejtett" szólni, egyértelműen ott hagynám.
-Ha időközben történik valami, de valami olyan megoldást találunk, amiben mind a ketten benne vagyunk, akkor nyílván nem hagynám el. De ha nincs közös megoldás, nincs együtt tovább.
-Ha nem szeretne, akkor keressen kislányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!