Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szerettek, imádtok valakit, de nem megfelelő a higiéniája/ápoltsága, otthagynátok?
Vigyázat! Záporozni fognak a "akkó' össze se gyünnék vele" jellegű válaszok!
Mindenki védekező állásba!!!
Szerencsére még nem volt ilyennel dolgom, de ha mégis úgy adódna, egy darabig próbálkoznék, de egy idő után biztos feladnám. Ki a fene akar úgy csókolózni, hogy közben undorodik a párja szájától? Pláne, ha egyértelmű, hogy nem valami betegség miatt (bár az is orvosolható), hanem csupán a napi higiénia, fogmosás elhanyagolása miatt büdös a szája.
Tudom, én csodabogár vagyok, de nekem sokkal izgalmasabb egy olyan test, amin a saját illatát érzem, mint egy négy-ötféle illatszert árasztó, de ha rendszeresen penetráns hónaljszag lengi körül, és arra kéne figyelnem, hogy a közelében csak a számon át vegyem a levegőt, az elég kiábrándító tud lenni.
Volt olyan pasim akit amikor megismertem teljesen ápolt volt.
Borotválkozott, parfüm stb. Aztán 3-4 hónap után elmaradtak a fogmosások, a borotválkozás meg szerintem a fürdès is. Aztán szèp lassan leèpítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!