Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen már? Ti otthagynátok?
Elkezdtem kézzel kimosni a ruháinkat, mert rossz a mosógép és büdösek, a barátnőmet úgy néz ki nem zavarta.
Erre mosom a kádban a 40 kiló ruhát, ő meg reszelgeti kint a konyhában a körmeit, szólok, hogy segítsen már. Megkértem, hogy vigye ki a takarót száradni (mondom ez mehet már ki) , kivitte, erre visszamegy körmöt reszelni.
Közöltem vele, hogy a többit már ő fejezi be, de ez mennyire normális? Gondolom semennyire. Ráadásul együtt lakunk egy ideje.
Ja, és úgy állt neki olvasgatni, reszelgetni, hogy még nem is reggeliztünk (nem ettünk semmit) DÉL van! Gondoltam jó legalább addig csinál kaját ha már a konyhában van.
Most miért vele beszéljem meg? Értelmetlen.
Gondoltam döntsön a "nép"... mert belülről nem látom olyan tisztán a dolgokat.
Gondolatolvasó legyen vagy mire vársz?
Ha nem beszéled vele nem fogja tudni, mellesleg sokan, köztük én is úgy gondolom, ha 2-en dolgoznak nem csak a nő feladata a házimunka. Vagyis te is csinálhatsz kaját, vagy legalább ha már ebédelni akarsz közöld vele.
A kérdéses alapján viszont tipikus "hagyományos" pasinak tűnsz akinek elvárásai vannak csak de hogy beszélni is kéne néha az már túúúúúl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!