Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aerob edzés után is fehérjesha...

Aerob edzés után is fehérjeshaket érdemes inni?

Figyelt kérdés

50-60 perc aerobik, ellipszis trénerezés (közepesen gyors tempójú, még éppen kényelmes beszélni lihegés nélkül) után nem tudom, mit érdemes fogyasztani, hogy ne menjen kárba az edzés.

Ha jó a shake, akkor receptek is érdekelnek. 😊

Köszönöm szépen.

20/L

2017. jún. 26. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Fehérje és szénhidrát is mehet edzés után. Hogy ezt shakeben vagy mondjuk csirkés bulguros salátában viszed be, az közömbös, bár én az igazi kajára szavaznék, ha lehet.
2017. jún. 26. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Az edzés még akkor sem megy kárba, ha utána semmit nem eszel... Messze az összbevitel számít a legtöbbet, bár én is szimpatizálok az evés utáni evéssel. De nem kell túlértékelni.

Hogy miből jön a fehérje, az választható, én pl. sosem iszom fehérjeturmixot, van elég jobb fehérjeforrásom. A napban több legyen a rendes ételből jövő fehérje.

2017. jún. 26. 22:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. 😊

És egyébként mennyi (milyen arányú) fehérjét, szénhidrátot ajánlott bevinni edzés után?

2017. jún. 26. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát, azért ha nem versenyr készülsz, ez elég tág határokon belül mozoghat. Én kb. a napi fehérjebevitelem 15-20%-át szoktam, plusz változó mennyiségű szénhidrát. Utóbbit nem számolom...
2017. jún. 27. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!