Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az a sós jégkocka diéta?

Mi az a sós jégkocka diéta?

Figyelt kérdés

2017. jún. 23. 14:40
 1/10 anonim válasza:
92%
Xd
2017. jún. 23. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon jol mukodik en is ezt csinalom ket het minusz 20 kilo
2017. jún. 23. 15:13
 3/10 A kérdező kommentje:
En ertem hogy mukodik meg minden de mit kell csinalni a dieta alatt??:D
2017. jún. 23. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Csak sós jégkocka, delutan hatig annyi amennyi beledfer, de fontos hogy hat utan ne mert hat utan atall a szervezet raktarozasra es csak hizni fogsz tole
2017. jún. 23. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Ja és a kérdésre válaszolva:mi az a sós jégkocka diéta?

Egy idióta baromság amit egy hülye állat kitalált

2017. jún. 23. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Nyugi skacok nem mondtam en komolyan. Nem hittem hogy ezt komolyan lehet venni
2017. jún. 23. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

2 módja van:

1) Fogsz 1 kg sós jégkockát, leteszed magad elé az asztalra, és amíg el nem olvad, addig nem eszel semmit. Ha elolvadt, akkor fogsz még 1 kg-t stb. Ezt addig csinálod, amíg le nem fogsz.

2) Étkezések helyett mindig rajzolj egy sós jégkockát.

3) Ne adj enni a sós jégkockának, meglátod milyen gyorsan lefogy.

2017. jún. 23. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

-Sós jégkocka diéta...?!? Jajj hogy én ezt nem is tudom mi lehet...ohh Horst magyarázd el...

-Igen Gabie,sós jégkocka diéta te nem tudod hogy mi lehet?

-Igen Horst ,sós jégkocka diéta és nem tudom hogy mi lehet...kérlek magyarázd el mi lehet a sós jégkocka diéta...!

2017. jún. 23. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom csak trollkodik a kérdező, mert ennyire naív már tényleg nem lehet senki..
2017. jún. 23. 17:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy az a sós jégkocka diéta, hogy ha éhes vagy, akkor teleeszed magad sós jégkockával... Előny, ha gyenge gyomrú vagy, mert lehet, hogy akkor tartósan rosszul leszel s nem tudsz enni (ennek a realitását nem tudom, sosem ettem sós jégkockát, de jó nem lehet :)). Ha elég sós a jégkocka, úgyis innod kell rá egy csomó vizet s nem fér beléd több. Jó, én 1 óra múlva azért tudnék enni (akár azonnal is, max. fájna), de ha összekapcsoljuk 23/1 időszakos böjttel s a jégkocka az evési ablakban van, akkor jók az esélyeink. Arra, hogy éhezve összeessünk valahány nap múlva, de azért zsír is megy le. S izom.
2017. jún. 23. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!