Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon húsos vagyok? (Linkelte...

Nagyon húsos vagyok? (Linkeltem képet) mennyit kéne fogyjak?

Figyelt kérdés

158 cm 59 kg 18/L

[link]

[link]

2017. jún. 22. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

Jó nagy pocid van?? 10-15 kilót kéne fogynod?? Jesus, nem láttatok még jó nagy pocit :D

Kb egy magasságúak vagyunk, szóval saját tapasztalatból is tudok beszélni. Jelenleg 62 kiló vagyok, közel 70-ről fogytam ennyire 3 hónap alatt, de még szeretnék legalább ötöt. Én kardiózok (Insanity) minden nap, emellett figyelek az étkezésre, de nem drasztikusan. Nem sanyargatom, éheztetem magam, csak kevesebbet eszek készételt, és több gyümölcsöt, zöldséget. Nekem ez vált be. Sokkal-sokkal jobb a kondim, és szépen formálódnak a testrészeim (még a felkarom is, amire abszolút nem számítottam). Anno próbáltam jógázni, ami bár szerintem nagyon kemény, nekem fogyás szempontjából semmit nem adott. Ráadásul az említett Insanityben, a nyújtásos részeknél több jógapózt kell kitartani, ami az elején meglehetősen nehéz, de pár hét alatt beleedződik az ember :)

Szóval én azt tudnám tanácsolni, hogy valamilyen aktív sportot kezdj csinálni (a kardió azért jó, mert minden testrészed megmozgatja), és mellette egyél kevesebbet. Hidd el, az eredmény garantált. :)

21L

2017. jún. 22. 20:47
 12/16 anonim válasza:
Nekem tetszik. Igazán kívánatos a tested. Mindig jó ha van egy kicsi felesleg, amit meg lehet fogni. :) 21/F
2017. jún. 22. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy nehéz megmondani, hogy hány kilót kellene fogynia, nem a kiló a lényeg, hanem a kinézet.

Kardiotól meg nem fog formálódni.

2017. jún. 22. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem húsos vagy, hanem zsíros, de nm baj, 10 kiló lemehet kevesebb evéssel, több mozgással. :)
2017. jún. 22. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:
10 kilót fogynék a helyedben, de ne pánikolj be! Nehogy koplalj, sportolj sokat, egyél egészséges dolgokat!
2017. jún. 23. 08:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Kb 5-10 között kellene fogynod szerintem. De ezt úgyis látod közben. Egyébként a hús, az az izom. :-)
2017. jún. 23. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!