Hogy fogyjak? (Tobbi lent, fontos)
Figyelt kérdés
14eves lany vagyok 63kg es 177 centi.nyaron le akarok fogyni de se etrendem se semmi hogy hogyan kezdjek neki, zabpelyhet setudom nagyon mivel megenni...Mondanatok dolgokoat hogy hogyan kezdjek hozza?2017. jún. 17. 21:30
2/9 anonim válasza:
Mondok egy dolgot: hogy te le akarsz fogyni (nem tudom hova,mert normális a súlyod),az egyáltalán nem fontos.
3/9 anonim válasza:
Mennyi akarsz lenni?! 177centihez 63kg annyira nem túlsúlyos, hogy alacsony, az elfogadható alsó határa.
4/9 A kérdező kommentje:
55-52 azertszeretnek lenni,de hasra és fenekre "erosodni" akarok
2017. jún. 18. 09:30
5/9 anonim válasza:
Pont jó a súlyod!
Ha nem tetszik amit a tükörben látsz,akkor inkább sportolj.
6/9 anonim válasza:
177centihez 52-55kg kórosan alultáplált, még ha tíz centivel alacsonyabb is lennél, akkor is az alsó határon lenne.
Nem kell kórosan gebének lenni, nagyon nem egészséges!
Hallgass inkább az előzőre, s sporttal formásítsd a tested.
8/9 anonim válasza:
En is 14 eves lany vagyok, 172 cm es 96kg, es nekem a te sulyod a celom 😅 107 kg-rol indultam 2 honapja. Ha gondolod irj😉
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a jo es rossz megjegyzeseket gondolkodtam es megneztem, 55-57kg akarokikabb lenni az 52 az mar nagyon sovany, alultaplaltsag.... Tudtok fogyás modokat?
2017. júl. 1. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!