Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 1 hét alatt...

Hogyan fogyjak le 1 hét alatt 5 kgt? Tudom hogy nem egészséges de nekem nagyon fontos! Ha érdekel vkit az írjon. :D

Figyelt kérdés
Koncentraljatok a kérdésre: mivel tudnék leadni 5kgt? 175cm kb 70kg és 14 éves. Helyi fogyás nincs? Csak combrol kéne mert az undorító..14/f
2016. dec. 31. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem eszel semmit, 3 liter vizet iszol, és futsz naponta 8-9 órát. Kényelmes kocogó tempóban inkább 12-14 óra, az kevesebb kalóriát éget.

Így talán sikerülhet 35 000 kalóriát elégetni, ami 5 kg leadásához szükséges.

Mondjuk nagyobb eséllyel halsz bele, de ez gondolom nem szempont.

2016. dec. 31. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Az előttem levő jól írja. De ha a futást nem annyira bírod, napi 10-15 óra biciklizéssel is tudsz majd annyit fogyni.
2016. dec. 31. 23:40
 3/3 anonim válasza:

Hát szerintem nem egyik napról a másikra kezdett téged idegesíteni a combod... Tehát előbb kellett volna tenni valamit az dolog érdekében, vagy elfogadod hogy tovább tart 1 hétnél.

Amúgy fuss és igyál rozmaring teát. Cukor meg minden szar nélkül forróvízbe tegyél 2-3 kanál szárított rozmaringot 10 percig hagyd állni, szűrd le és idd meg, igaz, hogy görcsöl tőle a hasad meg a menstruációt gyorsítja egy kicsit de ha fogyni akarsz megiszod.

2017. jan. 3. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!