S. O. s! Aki ért hozzà, írna nekem 1400 kcalos fogyòkùràs, egészséges étrendet? (bőv. Lent, fontos)
Sportolok mellette természetesen.Azért 1400 kcalosaz szeretnék,mert orvoslexikonon kiszàmoltam,hogy így érhetek el sport lellett heti egy kilò fogyàst.
A vàlaszokat köszönöm előre is.;-)
szia
hát ez az orvosi lexikon furcsa azt nem írták hogy egészségtelen, meg hogy alkat kérdés.
furcsa.
na mindegy
próbálok azért segíteni neked.
gondolom számodra alap hogy csak vizet ihatsz a kúra alatt.semmi mást!! kivetél zöld tea étkezés előtt cukor nélkül.
Minden étkezés előtt igyál meg 1 pohár vizet.
az is csökkenti az éhséget.
következő lépes.
csak olyat egyél aminek nincs csomagolása.
(banánt és magvakat ne egyél minden más oké)
2 húst ehetsz- hal(párolva) csirke (sovány hús)
nagyon ajánlok ilyen vegetáriánus recepteket.
főleg a párolással készített ételeket.
és még valami
szedj vitaminokat (pl multivitamin). nagyon fontos mivel diéta, és ez idő alatt sok fajta vitamin nem is kapsz vagy nagyon kevés jut a szervezetedbe.
remélem tudtam segíteni
szia
isten ments, hogy női lapot vegyél! (bocsi, utolsó) abban vagy koplaltató kúrát írnak, vagy valami épp felkapott zöldség/mag/gyümölcs teszi ki a kajáid 50%-át és a legtöbb egyáltalán nem tartalmaz fehérjét.
Az én étrendem 1300-1400 kcalt tartalmaz naponta.
Variációk reggelire:
2 szelet pufirizs, 2 főtt tojás, sok zöldség VAGY ugyanez csak tojás helyett 5 dkg sonka VAGY 2 barnazsemle 5 dkg sonkával és sok zöldséggel VAGY 3-4 dkg zabpehely 100g natúr joghurtban.
10óraira:
2 db gyümölcs (pl. őszibarack, vagy annak megfelelő, mondjuk egy fürt szőlő) VAGY 1 db gyümölcs és 2 pufirizs VAGY 2 marék földimogyoró
Ebéd:
nekem mindig ugyanaz: 60g rizs 15 dkg csirkemellel, a húst készítem mindig máshogy: delikátos vízben párolom-kevés mustárba pácolom és sütőben sütőpapírral sütöm-különböző fűszerekkel pácolom és natúr joghurtot teszek a tetejére-apróra vágva pici olivaolajon felpiritom és belekeverem a rizsbe
uzsonna:
10 dkg túró (pl. kevés natúr joghurttal és édesítővel kikeverve, pár gyümölcskocka beletéve, vagy zöldfűszerrel és tojásdarabokkal) VAGY még egy adagot eszek az ebédből
vacsora:
ugyanígy a túró VAGY saláta csirkemellel (natúr joghurtba fűszerek, azzal leöntöd), VAGY 15 dkg párolt mexikói zöldség 2 főtt tojással VAGY 15 dkg csirke párolt zöldséggel/salátával gyrosnak.
Ezeket akárhogy kombinálhatod, nagyjából azonos értékűek, 2-3 hétig el lehet lenni vele úgy, hogy ne ismétlődjenek a napok :)
én ezt csinálom és nagyon nagyon szépen haladok :)
IGENN??! nem is tudtam ..hát akkor bocsi ..nekem van egy külön erre könyvem .. én onnan akartam segíteni de az nagyon hosszú a címe: Mit egyél hogy jól legyél?elnézést a rossz tippért azt hittem az is jól kidolgozott
de rodler imre kalória és táoanyagtáblázat könyve nagyon hasznos ..leír mindent a diétáról... külön hogy pl egy magas vérnyomású ..egy cukorbeteg embernek milyen diéta kell.. és persze hogy egy fogyni kívánó személynek miylen diéta kell ..szép százalékosan aztán szinte minden élelmiszernek felsorolja a kalória és minden más egyéb tartalmátegy kajáról egy oldal kb ... szall tök jó ..csak 3600 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!