Hogyan fogyjak le? (Képet linkeltem)
segítséget kérek, hogyan tudnék lefogyni... a felső testem nem nagyon látszik a képeken, de a felső testem vékony, azzal nincs semmi bajom... a problémás területem látható, hogy a combom!
Kérlek írjatok tanácsot... szeretnék minnél többet kihozni magamból júniusig... nem gondolom, hogy nagyon sokat kellene fogyni, de kellene.... strandszezonig szeretnék szépen kinézni! Köszi a segítséget
Semmi baj nincs a comboddal. Nem tudom, te mit látsz rajta :/
De ha annyira zavar, akkor kezdj el futni vagy bicajozni napi kb 45 percet
Ezelőtt végigcsináltam egy fogyókúrát és lefogytam 15 kg-ot. A felső testem nagyon szépen lefogyott, de az alsó testem kicsit nagy maradt. Kicsit olyan mintha, lógna a bőröm, de azért zsír is van rajta :S
sztem eléggé látszik a combom, és a popsim!
sima fogyókúra mozgás nélkül nem tesz csodákat.:)
én azt ajánlom, próbáld ki a Pilatest!
kapható dvd-n is, engem 2 hónap alatt úgy formába szedett, hogy bármit felvehettem! van olyan dvd, amin külön részekre van bontva,hogy épp hasra, fenékre, combra stb. akarsz-e edzeni.
jó tornázást!:)
leírnád nekem e-mailbe vagy itt hogy hoygan fogytál 15 kg-t?
amőgy ha meg még akarsz fogyni csináld tovább azt amivel fogytál illetve sportolj.. torna bicikli futás úszás ugrókötél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!