Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mutat többet?

Miért mutat többet?

Figyelt kérdés

Két hete diétázom. Csütörtöki mérésem szerint 3kg-t fogytam. Ma pedig már csak 1kg fogyást mutatott a kiinduló súlyhoz képest. Mit történt ebben a pár napban, hogy nem hogy megtartottam volna a mínusz súlyt, de még "gyarapodott" is? És ugyan úgy csináltam mindent, mint eddig.

L/90kg

2017. jún. 19. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia én is elkezdtem egy diétásabb életmódot. Szerintem azért lett plusz 2 kg, mert az víz és lehetséges, hogy túlzásba vitték a diétát. Vagy azért , mert szimplán a szervezeted így működik. Légyszives egy magasságot írsz? Még egy kort? Úgy többet tudok.
2017. jún. 19. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Vagy lehet, hogy az izom és tudjuk, hogy az izom nehezebb, mit a zsír
2017. jún. 19. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
A 3 kg 2 hèt alatt, annak nagy rèsze vìz volt. Zsìrból csak 1 kg-t fogytàl. Ami teljesen okès ütem.
2017. jún. 19. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, biztos két hét alatt kalóriadeficit mellett előbb leadott három kilót, aztán hopp, felfutott rá két kiló izom...

Kérdező, aktuális hormonális állapot, vízháztartás, salakanyag ennyit simán számít. Ne törődj vele, csak folytasd, egy ilyen mérés semmit nem jelent.

2017. jún. 19. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!