Pontosan miért mutat többet a mérleg?
Figyelt kérdés
Ha valaki fogyókúrázik, de egyszer eszik valami olyat, ami nem fér bele, akkor elvileg nem hízik, nem rontja el. Én ettem csütörtök hajnalban két szelet pizzát, és konkrétan híztam fél kilót (a mérleg szerint). És már péntek délután van de még mindig ennyit mutat... Pedig aztán visszatértem a fógyózáshoz. Ez akkor micsoda?2017. ápr. 28. 12:58
1/5 A kérdező kommentje:
Igen voltam azóta 2x is wc-n mielőtt valaki megkérdezi... :D
2017. ápr. 28. 13:36
2/5 anonim válasza:
1 kilot hiztal nem felet. tudni illik hogy 2 szelet pizzatol ennyit hizol.
3/5 anonim válasza:
2-4 nap alatt áll vissza a súly.
2 szelet pizzától akkor sem lehet ennyit hízni ha esetleg túllépted vele a keretet.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! :)
2017. ápr. 28. 13:57
5/5 anonim válasza:
Ha nem etted volna meg a pizzát, akkor is pont ennyit mutatna a mérleg. Több víz van rajtad, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!