Ajánlanál valami mozgást ami szórakoztató és nem uncsi?
Figyelt kérdés
minden este táncolok k. fél órát éa ajánlanátok més valami ilyesmit ami nem uncsi?2010. máj. 18. 19:16
1/13 anonim válasza:
én is szeretek táncolni, de mindenkinek más a szórakoztató, szerintem. én pl. imádok bikram jógára járni, de ott ugyanazok a gyakorlatok vannak mindig, viszont iszonyú érdekes megfigyelnem, ahogy egyre jobban megy, így nekem pl. ez izgalmas és szórakoztató
3/13 anonim válasza:
hát megkérheted a barátnőidet hogy járjatok futni:D az úgy nem uncsi
4/13 anonim válasza:
kocogás? én imádok futni, nekem isteni,de sokak szerint unalmas:D
5/13 anonim válasza:
A füledbe egy fülhallgatót, meg mp3-makat.
Aztán elmész bringázni.
Én így ütöttem el egyszer a járdán egy nőt.
Garantáltan nem volt unalmas, mert aztán a férje meg akart verni, és kiabált, hogy vegyem le a fejemről a sétálómagnót és különben se a járdán bringázzak :D
6/13 anonim válasza:
Van egy táncos dvd-sorozat,"Dance and be fit" a címe, én a "Brazilian Body" és a "Latin Groove" alcíműeket töltöttem le a netről. Youtube-on bele tudsz nézni mindkettőbe, hogy tetszik-e.
Egyéb szórakoztató mozgás (számomra legalábbis) a lovaglás, tollasozás, biciklizés (társasággal), úszás.
7/13 anonim válasza:
Én futni szoktam, de ha rossz az idő a kedvenc számaimra táncolok egy jó 40 percet elég rendesen megizzadok tőle és ez TUTIRA nem unalmas! A futással nekem az a baj, h elég monoton, de ez van lapos hasat akarok!
8/13 anonim válasza:
Nekem az ilyen erdei mászóparkok a kedvenceim (amikor ilyen mindenféle drótköteleken meg akadályokon kell átmászni, amik a fákra vannak telepítve). Csillebércen van egy ilyen. Bár az kevésbé szórakoztató, amíg fölbiciklizem oda, de ki lehet bírni.
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2010. máj. 19. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!