Milyen diétát válasszak? Mit ajánlanál?
Sok féle módszert olvastam, atkins, 90napos, testkonroll etc.. de valahogy egyik sem olyan amit megtudnék csinálni..
a célom az hogy a rajtam lévő 5-6 kilót leszedjem magamról tartósan , úgy hogy közben minimálisan veszítek az izomzatomból (mivel rendszeresen sportolok nem szeretném hogyha a teljesítményem rovására menne a diéta)
napi 9 órában dolgozok, a kajámat rendelem általában szóval annyira szigorú diétára nincs lehetőségem,
Az a baj, hogy kizárólag parasztvakító sztárdiétákban gondolkodsz. Egyetlen igazi diéta létezik: közepes mennyiségű fehérjét és kevés szénhidrátot kell enni (gyk. sovány hús + zöldség).
Ilyen meg nincs, hogy "annyira szigorú diétára nincs lehetőségem". Nekem meg kéne egy újszegedi ház, egy SL65 AMG mercivel a garázsban, de nagy költekezésre nincs lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!