Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Veletek is volt már ilyen?

Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elég látványosan fogytam,nagyon sokat mondták utaltak rá és persze én is észre vettem magamon. De voltunk rokonoknál a hétvégén,és mostohabátyám eleve megint piszkált h fényevő vagyok meg h nyúl a saláták miatt,madár..erre megkérdi h nem hiztam-e az utobbi idoben..mert h a multkor amikor latott vekonyabb voltam..eleve tegyuk fel,most ilyen tácséros szoknyaruhában voltam..akkor meg nadrágban,*régebben* lehet amiatt volt? Tudni kell róla h ő most fogyózik és elég irigykedős és tényleg állandóan piszkál h nyúl vagyok meg ilyesmi..Mindenesetre totál kibuktam. Lehet irigységből mondja? előtte 2 hónapja látott
2017. jún. 11. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
nem lehet, biztos hogy irígy
2017. jún. 11. 20:13
 2/2 Szeder Katalin válasza:
Tojd le magasról! Amit ő összehord, az egyáltalán nem igaz, és így nem is fontos. Az a fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben!
2017. jún. 11. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!