Veletek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elég látványosan fogytam,nagyon sokat mondták utaltak rá és persze én is észre vettem magamon. De voltunk rokonoknál a hétvégén,és mostohabátyám eleve megint piszkált h fényevő vagyok meg h nyúl a saláták miatt,madár..erre megkérdi h nem hiztam-e az utobbi idoben..mert h a multkor amikor latott vekonyabb voltam..eleve tegyuk fel,most ilyen tácséros szoknyaruhában voltam..akkor meg nadrágban,*régebben* lehet amiatt volt? Tudni kell róla h ő most fogyózik és elég irigykedős és tényleg állandóan piszkál h nyúl vagyok meg ilyesmi..Mindenesetre totál kibuktam. Lehet irigységből mondja? előtte 2 hónapja látott2017. jún. 11. 19:31
2/2 Szeder Katalin válasza:
Tojd le magasról! Amit ő összehord, az egyáltalán nem igaz, és így nem is fontos. Az a fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!