Tudtok olyan fogyókúrát, amivel edzés nélkül is le tudok fogyni és formába jönni a nyárra?
Próbáld meg ezt: www.regenor.hu
Errefelé köpködni szokták, mint minden módszert a kalóriaszámláláson kívül.
Rajtam nem volt nagy túlsúly (kevesebb, mint 20kg) és 16,5 hét alatt fogytam vele 12kg-ot.
(Utána további odafigyeléssel még vagy 5-öt, ezt azóta is tartom.)
Az első 12 hétben nem is sportoltam, csak a vége felé kezdtem neki, hogy ne hízzak vissza, meg azért legyen vmi formám is.
Sok minden tiltva van, de lehet jókat enni is (már amiből lehet). Csalás viszont kizárva!!!
Mondjuk augusztusra ezzel is elkéstél és min. 4 hónaposnak javasolnak itt is egy kúrát (én is addig nyomtam).
De tényleg kicsit utópia, hogy gyorsan akarsz sokat fogyni és mozogni sem vagy hajlandó a cél érdekében.
Még azt kéne hozzátenned, hogy imádod az édességeket és arról se vagy hajlandó lemondani, akkor garantálható lenne hosszú távon is a kudarc. :)
14-es, köszi a baráti hangnemet.
Esetleg, hogy a kettőtől együtt? Már csak azért mert azt az egyet leszámítva, hogy nem eszünk cukrot, nem túl fogyókúrás az étrend: rántott husi, hurka, kolbász, csülök, pacalpöri, rizibizi, sült szalonna pirítós fehérkenyéren, stb.
Persze te tudod (lósz@rt tudod, mindig azok ilyen okosak, akik nem próbálták), de ha ennyi lenne a fogyás titka, hogy nem eszünk cukrot, meg gyümölcsöt, akkor miért küzd ennyi ember ezzel a problémával?
Nem leereszkedve a szintedre ("okoshülye", "átlaghülye", "fogyatékosok", stb.) néhány megjegyzés:
1. Nincs olyan, hogy "hasonló a ketogénhez". A ketogén diétába még az is belekavar ha a fehérje aránya túl magas lesz a zsírhoz képest. Nem beszélve rizsről, krumpliról, kenyérről. Szóval még csak nem is nagyon hasonlít.
2. Jópáran próbálnak lefogyni szimpla kalóriadeficites módon - tehát a cukrot (is) automatikusan kizárva és követve a többi szokásos jótanácsot: sovány tejtermékek, sovány husi, stb. Aztán valamiért nem sikerül, még csak meg se indul. Aztán a regenor diétával meg igen. Pedig akkor több kcal-t visznek be.
3. Amúgy meg elsősorban nem is fogyókúra. Túl sovány embereknek, akik nem tudnak hízni, éppenséggel abban segít. Például azért, mert fogyás/hízás megindulását gátló valamilyen konkrét okot kezel. (Anyagcsere probléma, hormonális gond, élősködő jelenléte.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!