Ez a mozgásforma megfelelne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 10 kg-tól szeretnék megszabadulni, meghatározatlan időn belül. 169 cm vagyok, és 68 kg. Az étkezéssel nem lesz probléma, egyszer már sikerült ennyi fogyás, viszont akkor napi szinten több órát sportoltam (úszás). Most egyetem alatt már sportra ilyen szinten nincs lehetőségem sajnos. Viszont újságkihordóként dolgozok, ami azt jelenti, hogy hajnali 3-tól 7-8ig szinte folyamatosan biciklizek. Ez megfelelne mozgásnak a fogyókúrám melle? Előre is köszönöm a válaszokat!2017. jún. 5. 06:03
1/2 anonim válasza:
Ha folyamatosan aerob tartományodban lennél, akkor igen, de nem tudom mennyire kivitelezhető ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!